2023-ieji žada būti ne patys lengviausi, tačiau  padedant astrologų ir Rytų prognozių srities žinovų patarimams galite tapti sėkmingesni. Atėjo laikas sužinoti, kaip triušis veikia skirtingus Zodiako ženklus ir kuo jis kupinas.

Anksčiau jau kalbėjome apie tai, koks tai gyvūnų talismanas ir kokia jo įtaka meilės ir finansų srityse. 2023-ieji bus pokyčių metas, dažnai spontaniški ir netikėti. Todėl svarbu joms pasiruošti iš anksto, vadovaujantis toliau aprašytomis rekomendacijomis.

 

Avinas

Juodasis triušis gana stipriai paveiks Aviną, todėl šio Zodiako ženklo žmonės gali tapti  nenuspėjami, o jų elgesys ir veiksmai neapaiškinami. Norint to išvengti, astrologai ir Rytų horoskopų srities ekspertai pataria Avinui susidoroti su neigiamomis emocijomis – pavyzdžiui, pasitelkti specialias galingas praktikas. Kadangi Vandens stichija yra priešinga Ugnies stichijai, todėl Avinui dažnai teks kovoti su vangumu ar tingumu, nors jam iš esmės tai ir nėra būdinga. Jei šie žmonės sugebės oriai įveikti visas įmanomas bėdas, jie galės tapti geresne savo versija, įgyti išminties ir suvokti tikruosius gyvenimo tikslus.

 

Jautis

Šis gyvūnų talismanas gali padaryti Jautį šiek tiek emocingesnį. 2023 metais, ypač jų pradžioje, verta dažniau pasinaudoti patarimais, kaip pagerinti nuotaiką. Nes jei leisitės užvaldomi  neigiamoms emocijoms  ir mintims, tai gali sukelti itin neigiamų pasekmių. Tai bus daugeliu atžvilgių dinamiški metai, per kuriuos Jaučiui teks „tvirtai laikytis“. Triušis padės šiems žmonėms suvokti savo klaidas ir rasti savyje jėgų prašyti atleidimo iš tų, kuriuos jie praeityje įžeidė. Versle ir meilėje svarbiausia neskubėti.

 

Dvyniai

Dvyniams 2023 metais pagalbos teks dažniau kreiptis į intuiciją ir vidinį balsą. Juodasis triušis bus jų pusėje, todėl svarbu sekti iš viršaus esančius ženklus, įspėjančius apie pavojų. Logika ir sveikas protas Dvyniams, panašu, atsitrauks į antrą planą, nes Triušis sukuria chaosą ir netikrumą pasaulyje. Galima ką nors svarbaus planuoti iš anksto, tačiau bet kokiu atveju Dvyniams prireiks atsarginio plano, jei nepavyktų pagrindinis. Taip pat per šiuos dvylika mėnesių nebijokite prašyti paramos. Netoliese tikrai yra norinčių padėti.

 

Vėžys

Vėžys ir Vandens triušis labai gerai dera. Šio Zodiako ženklo žmonės 2023 metais gali tapti išmintingesni. Galite saugiai užsiimti dvasine praktika ir naudoti devynis dvasinio tobulėjimo metodus. Tai puikus metas įgyti naujų žinių. Bendraudami su aplinkiniais žmonėmis Vėžiai turėtų būti nešališki ir sąžiningi. Tai bus raktas į sėkmingą draugystę ir verslo bendradarbiavimą. Astrologai pataria šiems žmonėms daugiau siekti pripažinimo, pagarbos, o ne turto.

 

Liūtas

Liūtui šie metai tikrai bus nelengvi. Šiuo atžvilgiu ekspertai rekomenduoja šio ženklo atstovams daugiau laiko praleisti namuose, artimųjų ar sielos draugo apsuptyje. Taip pat svarbu namuose naudoti feng shui talismanus. Jie harmonizuoja erdvę ir padės šio Zodiako ženklo žmonėms veiksmingiau atsipalaiduoti, mėgautis gyvenimu ir greitai pamiršti rūpesčius darbe ir versle. Liūtai 2023 metais turėtų sutelkti dėmesį į savo turto apsaugą. Svarbu išlaikyti tai, kas buvo gauta ar uždirbta. Godumas yra pagrindinė yda.

 

Mergelė

Mergelės turi saugotis daugiausia nuovargio ir gyvybingumo nutekėjimo. Vandens triušio metais energijos nebus tiek, kiek norėtume, todėl Mergelės pradės po truputį dažniau pavargti. Štai kodėl jie turėtų pamiršti žodį „noriu“ ir prisiminti žodį „privalai“. Finansiniai ir darbo reikalai bus itin svarbūs. Pramogoms ir poilsiui atsiras laiko, bet tik tuo atveju, jei  turėsite aiškų išankstinį tikslą kur norėtumėte nuvykti, ką aplankyti ar pamatyti. Taip pat astrologai nepataria maišyti meilės su darbu. Tarnybiniai romanai bus itin pavojingi 2023 metais.

 

Svarstyklės

Svarstyklėms sėkmės atžvilgiu labai nenuspėjami dvylika mėnesių. Iš anksto bus neįmanoma suprasti, kokiais atvejais jie bus sėkmingi. Jei šie žmonės pradės laikytis dešimties sėkmingo žmogaus gyvenimo būdo taisyklių, bus galima išmokti dažniau pritraukti turtus. Taip gyvenimas taps šiek tiek suprantamesnis ir nuspėjamas. Svarbu mėgautis kiekviena diena, nes per Triušio metus laikas greitai prabėgs. 2023-ieji gali praskrieti nepastebimai. Iš šių dvylikos mėnesių stabilumo laukti tikrai neverta.

 

Skorpionas

Triušio metais Skorpionams svarbu prisiminti nebaigus darbus. Negalima atidėti dalykus vėlesniam laikui, taip pat palikti juos nežinioje. Tai gali baigtis didelėmis problemomis. Astrologai primygtinai pataria Skorpionams per šiuos dvylika mėnesių stebėti savo išvaizdą ir susikurti naują įvaizdį, pretenduojantį į unikalumą. Tai padės jums pasisekti meilės gyvenimo srityje. Pirmąjį pusmetį galima tikėtis ir konfliktų paaštrėjimo. Labai svarbu kuo greičiau užkasti nesantaikos kirvį, kitaip situacija taps nevaldoma.

 

Šaulys

Šaulys Juodojo vandens triušio metais į darbus ar mokslus turėtų įsitraukti palaipsniui, neskubant. Tikrai neverta pradėti metus nuo  didelių pokyčių. Viską svarbiausią ir lemtingiausią geriau planuoti antrajai metų pusei – vasarai ir rudeniui. Šių žmonių gyvenime atsiras daug naujų dalykų, tačiau vėlgi, suprasti, koks yra Triušio planas, bus galima ne anksčiau kaip iki rudens. Šauliai turi išmokti atpažinti melą ir nustoti smerkti žmones. Pagarba ir gerumas bus pagrindiniai veiksniai palankiam draugystės, verslo ir meilės santykių vystymuisi.

 

Ožiaragis

2023 metais bus daug nemalonių naujienų ir incidentų. Tai reiškia tik viena – reikia tapti šiek tiek optimistiškesniam. Žinia, juokas ir šypsenos prailgina gyvenimą ir suteikia energijos. Dėl šios priežasties reikia užmegzti naujų malonių pažinčių. Žmonės, kurie priverčia mus šypsotis, nusipelno meilės, pagarbos ir dėmesio. Štai kodėl, mainais už gebėjimą susikurti gerą nuotaiką, Ožiaragiai turi atsakyti maloniai ir rūpestingai. Ožiaragiams šiais metais taip pat svarbu tapti šiek tiek drąsesniems, ypač meilės sferoje.

 

Vandenis

Šiuo sunkiu metu Vandenis turėtų vadovautis magiškais laimės dėsniais. Jiems padedant, galės išmokti nukreipti savo energiją tinkama linkme. Tai svarbūs, nors ir ne patys lengviausi metai, kuriais Vandeniai galės išsikelti sau svarbius tikslus. Pavojingiausias jausmas 2023 metais yra baimė. Dėl jo Vandeniai gali prarasti sėkmę ir norą judėti į priekį. Pavydas taip pat taps labai pavojingas. Todėl reikia labiau susikoncentruoti į savo pasiekimus ar klaidas, nekreipti dėmesio į kitus žmones. Taip Vandeniai sutaupys daug nervų ir sveikatos.

 

Žuvys

Žuvims Triušio metai bus gana palankūs, tačiau tai nereiškia, kad sunkumų visai nekils. Atvirkščiai, būtent kliūčių ir problemų įveikimas padarys Žuvys laimingesnes.  Tuo pačiu padės sumažinti bėdų skaičių, nors greičiausiai nepavyks jų visiškai atsikratyti. Meilės sferoje 2023 metais atsargesni turėtų būti tie, kurie jau palaiko santykius. Pasitikėjimas partneriu susvyruos ir be jokios priežasties. Žuvims daugiau reikia galvoti apie gėrį ir mažiau įsileisti baimes į savo mintis.

Triušio metais mažiausiai pasiseks konfliktuojantiems ir grubiems Zodiako ženklams, tačiau jei jie susidoros su savo neigiama prigimtimi, situacija bus daugiau nei stabili. Vienaip ar kitaip, linkime pamatuotų ir malonių metų. Tegul saulė visada ryškiai šviečia virš jūsų galvos, o bėdos pasitraukia iš kelio.

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą