Šaulys pajus ne tik jėgų antplūdį, bet ir visą energijos srautą. Tigro metai bus darbingiausi tiems, kurie užsiima kūryba. Archyvo nuotrauka

Žvaigždės žada įdomius ir turiningus metus, kurie pateiks daug netikėtumų. Kartu su  astrologijos mokyklos įkūrėja ir savininke, profesionalia astrologe Vera Chubelašvili išsiaiškiname, ko tikėtis kiekvienam Zodiako ženklui ateinančiais metais.

Jos teigimu, 2022-ieji žada reikšmingų pokyčių. Ypač vertas dėmesio astrologinis įvykis bus šešių planetų: Jupiterio, Veneros, Saturno, Mėnulio, Neptūno ir Marso paradas, kuris įvyks birželio 12 dieną. Atsižvelgiant į tai, reikėtų tikėtis, kad metai įvykių atžvilgiu bus nevienalyčiai, o gali atsitikti taip, kad pirmojo pusmečio tendencijos bus visiškai priešingos antrajam pusmečiui.

„Šis laikas reikalauja ypatingo ryžto, atsakomybės už savo veiksmus. Bus galima pasiekti sėkmės tomis dienomis, kurios atrodė toli gražu ne pačios tinkamiausios. Pavyzdžiui, galite įgyvendinti užsitęsusį kūrybinį projektą arba gauti abipusiškumo iš to, kuris anksčiau nenorėjo į jus kreipti dėmesio.

 

Avinas (kovo 21– balandžio 20)

2022 metais Avino laukia dideli gyvenimo pokyčiai. Labai gali būti, kad laukia karjeros proveržis. Gali būti, kad užsimegs romantiški santykiai arba jie pagerės tiems, kurie buvo vieni.

Reikėtų daug dėmesio skirti tiems žmonėms, kurie yra šalia ir kuriems reikia pagalbos, palaikymo, priežiūros. Pagalba aplinkiniams – viena pagrindinių veiklų, kur Avinas gali būti sėkmingas ateinančiais Tigro metais. Tačiau astrologė  pataria vengti nerimtų pomėgių, azartinių lošimų ir nerimtų romantiškų santykių.

 

Jautis (balandžio 21- gegužės 21)

Jaučio laukia gana dinamiškas gyvenimas. Labai tikėtinas persikėlimas ir kelionės. Šios ir kitos aplinkybės gali neigiamai paveikti prie stabilaus namų gyvenimo pripratusius Jaučius ir jų šeimos narius.  Be tuo pačiu gali atsirasti galimybė per finansines iniciatyvas atnešti šeimai gerų pajamų. Žvaigždės žada verslo sėkmę. Žodžiu, ne viskas taip ir blogai.

 

Dvyniai ( gegužės 22 – birželio 21)

Ateinančius metus Dvyniai gali pasitikti su daugybe įvykių ir skolų iš praeities. Ar įmanoma jų atsikratyti? Tokią galimybę turėsite iki balandžio 14 dienos, kol galios Juodasis mėnulis. Tai leis nutraukti senus ryšius ir rasti laisvę.

Beje, jūs  ir nepastebėsite, kad pačios žvaigždės išspręs jūsų problemas už jus. Laukia rimtas darbas su savimi. Visų pirma, sąmoningumas. Todėl jei padarysite teisingas savo gyvenimo išvadas, metai žada būti sėkmingi beveik bet kurioje gyvenimo srityje. Neleiskite praeities balastui trukdyti.

 

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Vėžio ženklo žmonėms metai bus labai šviesūs ir turiningi. Galima sakyti, būsite ne tik pajėgūs išjudinti kalnus, bet  svarbiausia –  užkopti į jo viršūnę.  Žinoma, tai paveiks jūsų ramybę. Šurmulys nėra pats geriausias emocingų Vėžių sąjungininkas, todėl vis tiek kartais teks pamiršti savo ambicijas ir būti atlaidesniais ir labiau supratingais kitų žmonių atžvilgiu.

Stenkitės būti atsparūs viskam, kas gali jus išmušti iš pusiausvyros. Jei prireiktų išmesti emocijų pliūpsnį, prasminga tam pasitelkti kūrybinę veiklą.

 

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 21)

Liūtai turėtų į save žiūrėti labiau kritiškai ir nereikalauti sau daugiau dėmesio, nei iš tikrųjų nusipelnė. Tigras pasirūpins, kad liūtas nebūtų arogantiškas. Net pasireiškus ir vos pastebimoms arogancijos apraiškoms gyvenimas suras būdą, kaip Liūtą nunešti iš dangaus į žemę.

Sąžiningas darbas ir apgalvotas elgesys suteiks Liūtui  galimybę pasiekti sėkmės įvairiose srityse.

 

Mergelė (rugpjūčio 22 – rugsėjo 23)

Mergelių laukia itin šviesūs, kupini teigiamų įvykių, daugeliu atžvilgių sėkmingi metai.

Tigras yra palankus Mergelėms, todėl stengsis, kad bet kurioje situacijoje viskas išeitų tik  į naudą. Sėkmė  bus jūsų pusėje. Todėl išsikelkite sau ambicingus tikslus ir jų siekite.

Labai tikėtina, kad daugelis jūsų puoselėtų norų išsipildys, tačiau dėl to turėtumėte šiek tiek daugiau pasistengti.

 

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Metai bus glaudžiai susiję su sąveika visuomenėje. Tai gali sukelti rimtų sunkumų. Aišku viena,  kad nesąžiningi žmonės  mėgins aktyviai kišti pagalius į jūsų veiklos ratus. Jie bandys jumis manipuliuoti,  norėdami naudos sau ir pasiekti savų tikslų.

Iki vasaros bus puikios karjeros perspektyvos. Galite gauti paaukštinimą arba išeiti į naują darbą, kuris žymiai pakeis jūsų gyvenimą į gerąją pusę.

 

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Tai puikus metas Skorpionams nutraukti senus ryšius ir ieškoti sau naujų gyvenimo kelių. Ir  nebereikia bendrauti su nemaloniais žmonėmis, turinčiais blogų ketinimų.

Taip pat reikia nepamiršti, kad nuo balandžio 29 iki spalio 8 dienos Plutono įtaka Ožiaragyje suteiks galimybę ištaisyti daugybę nemalonių akimirkų, kurios iki šiol kėlė nerimą.

 

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Šaulys pajus ne tik jėgų antplūdį, bet ir visą energijos srautą. Tigro metai bus darbingiausi tiems, kurie užsiima kūryba. Nesėdėkite vietoje, o užsiimkite įvairia veikla. Tai leis plėsti akiratį ir geriau suprasti save – savo galimybes. Prieš jus atsiveria net nerealiausių tikslų pasiekimo keliai. Svarbu veikti visa jėga ir nebijoti kliūčių, nes vis tiek sėkmingai jas įveiksite.

 

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Ožiaragiai dabar gali labai sėkmingai įgyvendinti planus iki logiškos baigties. Jei turite nebaigtų darbų, skolų ar kokių nors pradėtų projektų, dabar verta jų imtis, nes galėsite džiaugtis gerais rezultatais.

Tuo pačiu metu nerekomenduojama imtis svarbių darbų. Nepriimkite emocinių sprendimų, nesielkite impulsyviai. Ožiaragiai kitais metais turėtų ypač susirūpinti dėl savo apdairumo ir budrumo. Prieš imdamiesi  naujovių, pirmiausiai susitvarkykite savo gyvenimą.

 

Vandenis (sausio 21– vasario 19)

Tigro metai Vandenį apgaubs gausybe tam tikrų idėjų įgyvendinimo būdų. Tačiau neleiskite, kad ši akivaizdi gausa jus suklaidintų. Tiesą sakant, jūsų atveju yra didelė tikimybė, kad būsite užversti  daugybe idėjų, bet neužbaigsite nė vienos.

Planetos rekomenduoja Vandeniui pasirinkti svarbiausią iš pagrindinių užduočių ir panaudoti visus turimus išteklius joms įgyvendinti. Toks požiūris bus optimaliausias ir sutaupys energijos, laiko ir nervų.

 

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Visi 2022-ieji – patys palankiausi Žuvims. Taip yra dėl palankios Žuvų globėjos – Neptūno planetos įtakos. Daugumoje sričių jūsų gyvenimas pagerės, o pastangų reikės įdėti minimaliai.

Apskritai ateinančiais Tigro metais Žuvys yra laimingiausias Zodiako ženklas. Todėl prasminga susidėlioti sau ambicingiausius planus ir imtis savo didžiausių norų išsipildymo.

 

 

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą