Eilinį kartą turėsime remtis patriarchaliniais mūsų visuomenės stereotipais. Atsakant į šį klausimą galima pateikti kitą: kodėl vaikinams patinka minetas? Atsakymas yra akivaizdus, ​​nes jis sukelia  seksualinį malonumą ir orgazmą. Tačiau šiuo atveju svarbus veiksnys, kad oralinio sekso metu vienas iš partnerių gauna malonumą (žinoma, daug merginų taip pat gauna malonumą iš to, tačiau apskritai vaikinas pasirodo esąs didesnis laimėtojas). Tai yra, darant minetą, bet kuris vyras patiria ir įgauna galios ir kontrolės jausmą. Kaip tame anekdote apie  „68“ pozą – kai mergina čiulpia, o vaikinas mainais yra jai labai dėkingas.

Dabar, kai pervesime šią aukščiau apibūdintą situaciją  į kunilingą (lot. Cunnilingus) paaiškės, kad vaikinas priveda merginą iki orgazmo, tačiau jis pats lieka be orgazmo. Tai yra, jis šioje situacijoje yra nevykėlis. Todėl vyriška logika jam sako, kad kunilingus nėra skirtas normaliems vaikinams, nes vyras visada turėtų dominuoti virš moters. Todėl dažnai stipriosios lyties atstovams tokio tipo seksas yra už normos ribų ir yra tabu. Galbūt tie žmonės yra seksualiai kompleksuoti. Varžosi. Jų galvose galybė tabu. Tokiems geriau išgerti puslitrį degtinės nei laižyti klitorį. Jie paprasčiausiai nesupranta, ką atima iš savęs. Nors galų gale, atimdami iš savęs tam tikrą seksualinę praktiką, tokie žmonės apvagia save.

Iš tikrųjų nusistatę prieš kunilingą vyrai  turi žemą savivertę, kurių tuščiose galvose kirba tik viena mintis: kaip kuo greičiau užversti ir patvarkyti merginą.  Prie to dar prisideda ir alkoholis. Ir nieko daugiau. O normalūs vyrai, mylintys  ir gerbiantys savo merginas ir moteris, nelaiko tai žeminančiu dalyku. Tiesiog reikia būti ištikimais ir nekaitalioti sekso partnerių.

Ne vienam vyrui net labai patinka daryti kunilingą.  Vyrą, darantį kunilingą, apima malonūs pojūčiai. Jam patinka makšties kvapas. Tiesa, po to jis nedrįsta bučiuotis su partnere.

Anot vienos žinomos legendinės aktorės, yra tik du iškrypimo tipai: ledo ritulys ant žolės ir baletas ant ledo. Visa kita yra normalu. Jei du žmonės jaučia aistrą vienas kitam, tada noras įtikti partneriui kartais nusveria norą tą gauti patiems.

Tikėtina, kad toks nusistatymas ar požiūris galėjo ateiti iš kriminalinio pasaulio. Įkalinimo vietose, kaip jums tikriausiai teko girdėti, net paaiškėjus, kad jis bučiavo moterį po mineto, automatiškai tampa kone „pederastas“  ir jam tenka miegoti po narais, ant žemės.

Kaip toks požiūris įsišaknijo tarp laisvėje gyvenančių vyrų – sunku atsakyti. Bet paskaičius anoniminių vyrų forumus, susidaro įspūdis, kad dauguma jų dažniausiai užsiima kunilingu. Akivaizdu, kad tie, kurie taip daro, paprasčiausiai gėdijasi pripažinti, nes bijo, kad gali būti išjuokti. Panašiai yra ir su masturbacija.

Televizijos seriale „The Sopranos“ – apie italų ir amerikiečių banditus, tam reikalui skirtas visas epizodas. Epizodo herojus, nusikalstamos šeimos bosas, savo moteriai paaiškina taip: „Jei čiulpi klitorį, tada esi gėjus. Net neįsivaizduoju, kodėl taip yra, bet geriau nutylėti“. Aišku, ji negalėjo nutylėti ir pasakė savo vyro pavaduotojo žmonai, kuri, deja, nesuprato reikalo esmės: „Taip, jie  viską laižo savo moterų. Veidmainiai“. Ir dar kažkuriame kitame filme, kur Holivudo įžymybės Roberto De Niro herojus pasakė, kad žmona nečiulpia jam, nes ta pačia burna jai po to bučiuoti savo vaikus.

Taigi,  ši „taisyklė“ yra tarptautinė: laižyti nevalia, nes tai gėdinga. Bet vis dėlto beveik visi laižo ir viliasi, kad niekas nesužinos. Ir labai pasisekė, jei moteris pasitaiko protinga ir nesigiria po to savo geriausioms draugėms, koks geras jos vaikinas yra „ten, apačioje“.

Dažnai vyras, kuris nemato nieko žeminančio kunilinge ir net mėgaujasi šiuo procesu, pamažu slinkdamas žemyn pilvu ir liesdamas lūpomis viliojančią vietelę, pajunta neįtikėtiną geismą ir seksualinę trauką  tai merginai ar moteriai, kad dingsta bet koks noras net paliesti kitas moteris. Juo labiau, rizikuoti, darant tą patį su kuria nors kita.

Taip pat kaip ir moteris, nematanti nieko žeminančio minete, mėgaujasi šiuo procesu…

Žodžiu, ne vienam vyrui pasaulyje nėra nieko gražesnio už kunilingą. Nežinau, ką jaučia moteris, bet vyrui mėgautis jos saldumu yra aukščiau už bet kurį kitą malonumą.

 

seksologas Liudvikas Petravičius

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą