Paaiškėjo, kad 34 proc. apklaustų moterų po metų santykių praranda susidomėjimą seksu su nuolatiniu partneriu. Archyvo nuotrauka

Šį kartą mokslininkai nuvylė. Galima sakyti, ypač tuos iš mūsų, kurie palaiko ne vienkartinius santykius, o ilgalaikius, laimingus, darnius santykius, apipintus gėlių girliandomis ir plazdančiais drugeliais pilve. Jų laukia didelis smūgis.

 

Sautamptono universiteto (Didžioji Britanija) mokslininkai atliko vieną didžiausių pastaraisiais metais britų asmeninio gyvenimo tyrimų. Iš viso jie apklausė 11 508 žmones: 6 669 moteris ir 4 839 vyrus. Tyrėjų klausimai buvo susiję su respondentų asmeniniu, o konkrečiau – seksualiniu gyvenimu. Tuo pačiu metu, kaip paaiškėjo,  visi respondentai palaikė monogamiškus santykius bent 12 mėnesių.

Taigi paaiškėjo, kad 34 proc. apklaustų moterų po metų santykių praranda susidomėjimą seksu su nuolatiniu partneriu. Per metus! Tuo tarpu vyrai sunaikino visus archetipus apie vyrišką nepastovumą. Tik 15 proc.  vyrų teigė, kad seksas su partnere po metų santykių kažkodėl nėra toks karštas, kaip buvo pradžioje.

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą