Nebijokite keisti įpročių. Jūs numesite svorio, o mainais gausite savo sveiką nuostabų gyvenimą! Archyvo nuotrauka

Šios moterys atskleidė, kaip sugebėjo nugalėti savo priklausomybę nuo maisto. Paimkime pavyzdį!

 

  1. Kara Cline numetė 43 kg.

Po antrojo vaiko gimimo Kara pradėjo patirti panikos priepuolius ir ji suprato, kad reikia ką nors daryti su savo sveikata. Mokykloje mergina aktyviai sportavo, tačiau įstojus į koledžą viskas pasikeitė. „Aš nieko nedariau, o svoris toliau augo“, – sako Kara.

Tada  moteris ryžosi pradėti sportuoti, tačiau neturėdama kur palikti vaikų, ji nusprendė sportuoti namuose.

Ji rado programėlę su greitomis 30 minučių treniruotėmis ir darė jas namuose, kol vaikai bėgiojo.

Dabar Kara didžiuojasi savo išvaizda ir svoriu. Moteris užkariavo vyrų simpatijas savo emocijomis ir svoriu. Kara jaučiasi puikiai, sveikata jos nebevargina.

 

  1. Gillian Fate numetė 50 kg.

41 metų namų šeimininkė Gillian prisipažįsta, kad 21 metų pagimdžiusi pirmąjį vaiką ji nustojo savimi rūpintis. Po antrojo vaiko gimimo moteris svėrė 100 kilogramų ir sako, kad buvo priklausoma nuo maisto.

Po trečiojo nėštumo ir skyrybų Gillian suprato, kad jai reikia kontroliuoti savo svorį. Tačiau ji nuėjo per toli į kraštutinumus ir susirgo anoreksija bei bulimija. Tada moteris pradėjo daug užsiimti kultūrizmu, ir tai, jos nuomone, padėjo  pajudėti iš mirties taško.

„Kultūrizmas man buvo galimybė įveikti savo baimes“, – sako ji.

Dabar moteris perėjo prie sveiko maisto. Jis nevalgo pusgaminių ir visko, kas parduodama skardinėje ar dėžutėje. Be to, ji treniruojasi 6 kartus per savaitę po valandą. Jos patarimas: „Nebėgiokite tik ant bėgimo takelio, būtinai reikia pajudinti kojas atgal ir į šonus, kad vienodai vystytųsi ir treniruotumėte visus kojų raumenis“.

 

  1. McKenzie Walker numetė 46 kg.

16-metė studentė  per pusryčius suvalgydavo  visą didelę picą ir per dieną išgerdavo iki 15 skardinių sodos, kol pasiekė 101 kg svorį. Kai jos tėvui buvo atlikta skrandžio šuntavimo operacija, iš solidarumo su juo McKenzie taip pat pakeitė mitybą ir pradėjo valgyti mažomis porcijomis, kaip ir jis.

Be to, ji užsiprenumeravo kūno rengybos  specialistų  „Instagram“ tinkle  siūlomus pratimus ir pradėjo studijuoti jų patarimus, kaip numesti svorio. Taigi ji suprato, kad nevalgo pakankamai baltymų ir, kad padidintų raumenų masę, jai reikia įtraukti jėgos treniruotes.

Dabar moteris skaičiuoja kalorijas ir geria dietinę sodą,  norėdama apgauti kūną, kurio buvo sunku visiškai atsisakyti.

MacKenzie patarimas: „Nebijokite prašyti pagalbos. Sužinojau, kaip teisingai mankštintis tiesiog paklausiusi žmonių sporto salėje ir socialiniuose tinkluose“.

 

  1. Jessica Battle numetė 52 kg.

Iki 20 metų Jessica priaugo 127 kg, tačiau tik tada, kai jai buvo 25-eri, o tėčiui buvo atlikta širdies operacija, ji rimtai suprato, kad jai laikas pasirūpinti savo sveikata.

„Mane išgąsdino tai, kad aš neturiu labai gero paveldimumo, – sako Jessica, kuriai dabar 30 metų. – „Žinojau, kad daryti ką nors yra geriau nei nieko, todėl nuėjau į vietinį prekybos centrą ir nusipirkau treniruočių kompaktinį diską“.

Be to, ji sumažino porcijas ir sukūrė „Instagram“ paskyrą, norėdama būti atsakinga ne tik prieš save, bet ir savo prenumeratorius.

Geriausias Jessicos patarimas: „Keiskitės pamažu. Užuot suvalgiusi visą picą, pradėjau suvalgyti vieną gabalėlį picos. Žinojau, kad valgyti tik daržoves, vaisius ir liesus baltymus aš negalėsiu“.

 

  1. Sarah Gudenaf numetė 71 kg.

135 kg. sveriančiai Sarah buvo fiziškai sunku dirbti slaugytojos darbą – dėl antsvorio ji sirgo astma ir  jautė stiprius viso kūno skausmus. Ir ji pagalvojo, kad dabar jai tai yra norma visam gyvenimui

Sarah perskaitė knygą „Kinijos tyrimas“ apie augalinės dietos naudą ir iš savo raciono pašalino pieno produktus bei perdirbtą mėsą. Per metus ji numetė didžiąją dalį savo antsvorio tik pakeitusi mitybos įpročius.

Dabar Sarah yra vegetarė, kasdien bėgioja ir treniruojasi sporto salėje.

Geriausias Sarahos patarimas: „Būkite kūrybingi valgydami. Būti vegetare man tapo smagu, nes išbandžiau naujus receptus ir viskas pasikeitė. Todėl buvo šaunu ir smagu“.

 

  1. Meghan McGee numetė 31 kg

Meghan pradėjo priaugti svorio, kai užmezgė toksiškus santykius ir nustojo leisti laiką su draugais bei lankytis sporto salėje. Nutraukusi šiuos santykius ji nusprendė, kad laikas kažką keisti.

„Norėjau būti sveikiausia savo versija, kokia tik gali būti“, – sako ji.

Meghan liovėsi nevalgyti dienomis ir sukūrė sau nuoseklų maitinimosi planą. „Valgau daug tų pačių maisto produktų, kaip ir anksčiau, bet išmokau juos gaminti kitaip, kad būtų sveikesni, pavyzdžiui, naudoju liesą mėsą ir gaminu liesus padažus“.

Meghan mėgsta grupines treniruotes ir kartais imasi asmeninių treniruočių su treneriu, kad patobulintų savo techniką.

Meghan patarimas: „Nebijokite keisti įpročių. Jūs numesite svorio, o mainais gausite savo sveiką nuostabų gyvenimą!”.

Socialinių tinklų nuotraukos

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą