Per pasimatymą norėjau pabučiuoti savo merginą. O ji pasakė, kad nemoku bučiuotis ir nusišluostė plaštaka drėgnas lūpas. Iš gėdos ir apmaudo norėjau prasmegti kiaurai žemę. Bet taip ir nesupratau, kaip reikia bučiuotis gerai ar teisingai. Patarkit… Nes kol neišsiaiškinsiu, neišdrįsiu ir prisiliesti prie jos lūpų.

                                                                            vaikinas, 16 metų

Jei mergina pasakė, kad nemoki bučiuotis, nesielvartauk – tai pataisomas dalykas! Jei atvirai, tai niekas nenori blogai bučiuotis. Ir niekas to nepaneigs. Ir tu tikriausiai nesiginčysi. Bet štai kur gali būti šuo pakastas: gal tu ne nemoki, o bjauriai bučiuojiesi?  Bet kažin, ar kuri mergina pasakys tai tiesiai šviesiai į akis. Bet kad apkalbės tave  draugėms – būk užtikrintas! Taigi, kaip išsiaiškinti – nemoki, ar blogai bučiuojiesi? Įsidėmėk požymius ir „vyniok ant ūso“.

Jei bučiuodamasis nuolat atsitrenki liežuviu į jos dantis, vadinasi, blogai bučiuojiesi. Žinoma, kartais netyčia ir galima užkliūti už jos dantų, ypač jei apėmė netikėta aistra sandėliuke, kur metras ant metro. Bet jei kiekvieną kartą besibučiuojant stuksensi į jos dantis, kaip koks genelis, tai bet kuriai merginai nepatiktų.

Greičiausiai per daug skubi, nori įgrūsti visą liežuvį jai į burną ir apskritai darai viską nerūpestingai. Pabandyk bent šiek tiek sulėtinti tempą ir daugiau švelnumo. Taip pat įsitikink, ar ne per daug plačiai praveri savo burną. Tai taip pat gali būti viena iš priežasčių.

Kita blogo bučiavimosi priežastis gali būti ir ta, kad bučiuodamasis net nepalieti jos. Žinoma, bučiuojantis svarbiausia  – lūpos, bet nereikia pamiršti ir kitų kūno dalių. Pavyzdžiui, savo rankų. Kur jos?! A? O turėtų apsivyti jos juosmenį ar padėtos ant pečių.

Dar geriau – jei pataršytum jos plaukus arba pirštais švelniai perbrauktum išilgai nugaros. Žodžiu, nebijok eksperimentuoti!

O gal priešingai – stengiesi išmėginti viską, ką esi girdėjęs ir skaitęs. Taip, mes visi skaitėme ar matėme, kaip vyras viliokiškai prikanda lūpomis jo lūpą, paskui liežuvio galu įkiša į jos burną šaldytą vyšnią ar braškę.

Taigi, neverta viską išmėginti iš karto ir vienu ypu. Geriau būk savimi ir elkis natūraliai.

Gali būti ir tai, kad bučiuojantis stovi kaip įkaltas ir bijai pajudėti. Tai – nepakenčiamai nuobodu. Todėl vertėtų bent retsykiais pasukioti galvą tai į vieną, tai į kitą pusę. Bet nepradėk jos kratyti įsijautęs į bučiavimąsi. Juk mėgini atsikratyti ne įkyrios musės, zyziančios tau apie ausis!

Žodžiu, daryk viską sklandžiai ir apgalvotai.

„Fu-fu-fu-fu-u-u! Tai labai šlykštu“, – pagalvos bet kuri mergina, pajutusi tavo seiles ant lūpų. Kuri nors iš jų, kada nors gali ir pasakyti. Juk labai seilėjasi tik kupranugariai. Todėl įsikalk į galvą visiems laikams: giliai įkvėpk, nuryk seiles. o tada pirmyn…

Bet gali nutikti ir priešingai –  tavo lūpos per daug sausos. Vadinasi, jos gali būti ir šiurkščios, kaip švitrinis popierius. Ir tai labai nemalonu bus merginai, su kuria tu nori bučiuotis.

Patarimas labai paprastas: nešiokis su savimi lūpų balzamą arba paprašyk merginos ir prieš tai gerai išsitepk, palauk kelias minutes ir mėgink pasinerti į jos lūpas.

O jei per daug aktyviai mali liežuviu bučiuodamasis, mergina taip pat pagalvos arba pasakys, kad nemoki bučiuotis. Tikrai neverta išlaižyti jos pasmakrę ir juo labiau – antakius. Bučiuodamasis prilaikyk liežuvį tiesiogine šio žodžio prasme. Jis turi būti tik burnoje. Na, dar galima pravesti liežuvio galu per jos lūpas.

Tačiau pajutus, kad mergina nori atsitraukti besibučiuojant – tai akivaizdus ženklas, kad tavo bučinys nenusisekė. Bet nebūk atkaklus ir nemėgink vėl pakartoti savo ėjimą. Geriau paklausk ir išsiaiškink, ką būtent ne taip padarei. O po to stebėk ją.

Vaikinai, kurie nusprendė ar jiems pasakė merginos, kad blogai bučiuojasi, ima nepasitikėti savo jėgomis. Tai pataisomas reikalas. Tiesiog reikia pasipraktikuoti. Gali pradžioje pasitreniruoti  ir su kuriuo nors savo augintiniu namuose: katinėliu ar šuneliu.

Bet jei tavo mergina besibučiuojant dar sugeba ir kažką pasakyti ar nurodinėti, tada puiku. Vadinasi, ji greičiausiai nori pataisyti situaciją, o ne atstumti tave. Arba pasakyti, kad jai nepatinka su tavimi bučiuotis. Vadinasi, tau reikia patobulinti savo įgūdžius. Todėl išeitis labai paprasta: bučiuokis dažniau.

 

Redakcija

4 KOMENTARAI

  1. Its like you learn my thoughts! You appear to understand so much about this,
    like you wrote the e book in it or something. I think that you simply could do
    with a few percent to power the message house a bit, however other than that,
    that is wonderful blog. An excellent read. I
    will certainly be back.

  2. Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it but,
    I’d like to send you an email. I’ve got some recommendations
    for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I
    look forward to seeing it grow over time.

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą