Rugpjūčio vidurys – ne tik puikus metas aktyviam poilsiui, bet ir produktyviam darbui. taro kortų vyresniojo Arkano patarimai padės Zodiako ženklams praleisti kitą savaitę be problemų ir nuostolių.

Taro kortų išdėstymai yra populiarūs, nes laiku gavus įspėjimus ar raginimus, kiekvienas gali pakeisti reikalų eigą savo naudai ir išspręsti nemalonumus. Todėl rekomenduojame neskubant susipažinti su Taro kortų išdėstymu kiekvienam  Zodiako ženklui, kad būtų galima geriau suprasti įspėjimus ir palyginti juos su gyvenimo įvykiais.

Savaitės Taro kortų išdėstymas yra  ir vertingos informacijos sandėlis, tačiau Zodiako ženklams svarbu ne tik sutelkti dėmesį į vyresniojo Arkano patarimus, bet ir pasitelkti intuiciją. Šeštasis jausmas ir pasitikėjimas išankstinėmis nuostatomis leis jums laiku reaguoti į tai, kas vyksta ir pasirinkti teisingą kelią į sėkmę.

 

AVINAS (kovo 21 – balandžio 20)

Trečioji rugpjūčio savaitė Avinui prasidės su  korta „Taika“.  Šios kortos patarimas yra rasti vidinę pusiausvyrą, kad būtų galima sėkmingai atlikti reikalingus darbus, išlaikyti ramybę šeimoje ir apeiti nemalonumus ar nenumatytas kliūtis.

Kita korta – „Teisingumas“  įspėja, kad Avinas savaitės viduryje turėtų pasikliauti savo geriausiais charakterio bruožais. Tai yra sugebėjimas atsispirti pagundoms, agresijai, pykčiui padės atlaikyti sudėtingas situacijas.

Pagal „Mėnulio“ kortą Avinas savaitės pabaigoje gali patirti baimę ir abejoti savimi, o šie pojūčiai gali sulėtinti jo veiklą pradėtuose darbuose. Kortos patarimas – nebijoti nežinomybės ir nebijoti suklysti ar ką nors padaryti ne taip, norint susitvarkyti su emocijomis ir vėl pajusti teigiamą aplinkinių požiūrį.

 

JAUTIS (balandžio 21 – gegužės 21)

„Žvaigždės“ korta yra sėkmės ženklas. Tai reiškia, kad Jautis sieks  savo tikslo, apeidamas kliūtis ir problemas. Ji taip pat nurodo teisingą linkmę, o tai reiškia, kad savaitės pradžia bus rami ir be nemalonių staigmenų.

Korta „Imperatorius“ žada Jaučiui finansinę gerovę, o norint to pasiekti svarbu būti atsargiam ir neskaičiuoti pelno iš anksto. Aktyvumas ir galimybė dirbti komandoje bus raktas į gerą savijautą.

Sprendžiant iš  „Teismo“ kortos, savaitės pabaigoje Jaučiui gali tekti spręsti kurią nors sudėtingą bylą ir padėti galutinį tašką. Tai taip pat reiškia, kad laikas atleisti praeitį, kad būtų galima atrasti naujus horizontus ir nesigilinti į tai, kas paseno.

 

DVYNIAI (gegužės 22 – birželio 21)

„Kvailio“ korta savaitės pradžioje  – tai kvietimas atkreipti dėmesį į iš pažiūros nereikšmingus dalykus. Dvyniai neturėtų pamiršti savo pareigų ir anksčiau duotų pažadų, kad ateityje jie nekartotų tų pačių klaidų.

Korta „Teismas“  žada Dvyniams sąžiningus darbo rezultatus. Pagal šią kortą apdovanojamas sąžiningumas, smerkiama apgaulė, todėl šio ženklo atstovai turėtų būti pasirengę įvykiams savaitės viduryje.

Iškritusi korta „Nuosaikumas“ skatina Dvynius neskubėti ir nesižavėti  netikromis, suvaidintomis ar apsimestinėmis emocijomis. Pagal šią kortą apgalvotas darbas duos vaisių, o skubėjimas, priešingai, gali sukelti klaidų ir rūpesčių tiek versle, tiek sprendžiant asmeninius klausimus.

 

VĖŽYS (birželio 22 – liepos 22)

Iškritusi korta „Taika“  Vėžiams žada, kad  savaitė pradės ramiai. Be to, ši korta liudija apie šio ženklo atstovų harmonijos ir savo vietos po saule pasiekimą, sunkumų užbaigimą ir sunkių problemų sprendimą. Ši korta taip pat liudija, kad yra galimybė išspręsti konfliktus ir ieškoti kompromisų su artimaisiais ir kolegomis.

Korta „Įsimylėjėliai“ nurodo Vėžiui, kad atėjo laikas rinktis, norint įnešti teigiamų pokyčių į savo asmeninį gyvenimą. Pasak šios kortos, mažesnė visada pakeičiama didesne, o tai reiškia, kad neturėtumėte bijoti naujo ir nežinomo.

Korta „Aukštoji kunigaikštienė“ ragina Vėžius įsiklausyti į savo intuiciją, jei jie nori nepražiopsoti likimo palankumo. Atidus požiūris į avantiūras suteiks jiems galimybę apeiti spąstus.

 

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Iškritusi „Kvailio“ kortą sako, kad Liūtai savaitės pradžioje neturėtų tikėtis jokių gerų šansų. Kortos patarimas yra pasverti kiekvieną žingsnį ir kiekvieną žodį, kad neatsiliktumėte ir netaptumėte rūpesčių, susijusių su aplaidumu savo reikaluose, auka.

Korta „Fortūnos ratas“  nurodo, kad savaitės viduryje Liūtai susidurs su netikėtais įvykiais, kurių eigai greičiausiai nebus daroma jokios įtakos. Kortos patarimas – laukti, kol viskas nusistovės ar susigulės, kad įvyktų tai, kas vyksta jų naudai.

„Aukštosios kunigaikštienės“ korta įspėja, kad Liūtas neturėtų pasikliauti vien savo temperamentu. Emocinis nestabilumas pakenks, o ne padės, vadinasi, norint pritraukti gerovę į gyvenimą reikia rasti vidinę pusiausvyrą.

 

MERGELĖ (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Iškritusi „Mago“ korta Mergelei žada puikią savaitės pradžią. Anot jos, proto ir jausmų harmonija padės rasti tinkamus ir originalius sprendimus, kuriems padedant bus galima nutraukti sunkius sprendimus ir tuo pačiu pradėti kažką naujo ir įdomaus.

Iškritusi „Bokšto“  korta, kviečia šio ženklo atstovus atsisveikinti su iliuzijomis ir ryžtingai veikti. Anot šios kortos, klaidingi idealai pamažu pasitraukia iš gyvenimo ir nėra prasmės priešintis šiam procesui.

Korta „Teisingumas“ liudija, kad savaitės pabaigoje Mergelės ženklo žmonės skins praeities vaisius. Tai reiškia, kad jie turi pasirinkti teisingą kryptį, įsiklausydami į savo vidinį balsą, o ne daryti sandorius su savo sąžine.

 

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24 – spalio 23)

Korta „Kvailys“ ragina Svarstykles būti atsargioms. Pagal šią kortą skubėjimas gali sukelti prašovimus pro šalį, todėl verta pradėti savaitę apgalvotu ir išmatuotu darbu, kad nepraleistumėte reikšmingų detalių.

„Nuosaikumo“ korta atkartoja pirmąją  ir nurodo Svarstyklėms, kad labai svarbu laikytis nusistatyto plano ar grafiko. Atsikratydami nereikalingų emocijų ir suvaržydami  per didelį atsipalaidavimą, Svarstyklės palengvins sau darbą, o skubėjimo nebuvimas padės susitvarkyti reikalus be erzinančių klaidų.

Iškritusi korta „Taika“ kaladėje yra kelio pabaigos ir paskirtų užduočių atlikimo korta. Pagal šią kortą Svarstyklės įgys daugiau pasitikėjimo savimi ir pagerins savaitinių treniruočių rezultatus. Taip pat pagal šią kortą ateina laikotarpis, kai problemos tarsi išsispręs savaime ir nebeliks kliūčių siekti gerovės.

 

SKORPIONAS (spalio 24 – lapkričio 22)

Korta „Saulė“ žada Skorpionams puikią savaitės pradžią. Energijos bus daug, bet ją reikės nukreipti svarbių klausimų ar naujų uždavinių sprendimui. Šioje kortoje jūs negalite bijoti prašauti pro šalį, suklysti, jei esate nusiteikę optimistiškai.

Pagal „Aukštosios kunigaikštienės“ kortą, Skorpionai neturėtų skubėti daryti išvadų ir tikėti viskuo, ką girdi ir kas jiems sakoma. Protingas požiūris išgelbės jus nuo klaidų ir erzinančių dalykų. Dėmesys intuicijai ir išankstinėms nuostatoms leis laiku apeiti problemas, rūpesčius ir tiesiog išvengti jų.

Korta „Pakaruoklis“ simbolizuoja laikiną verslo ar reikalų sustabdymą, užtat Skorpionams savaitės pabaiga bus puikus laikas pergalvoti savo gyvenimą, pakoreguoti planus ir atsisakyti visko, kas paseno ir tuščiai eikvoja laiką bei energiją.

ŠAULYS (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Korta „Likimo ratas“ sako, kad savaitės pradžioje Šaulys susidurs su problemomis, kurių negalima išspręsti iškart. Kortos patarimas: neskubėkite daryti išvadų, kad suvoktumėte pačią esmę ir tik tada pereikite prie aktyvių veiksmų.

„Nuosaikumas“ kortų išdėstyme ragina Šaulį švelninti apsisukimus ir neskubėti. Mėtymas vienu akmeniu į dvejus langus gali būti laiko ir pastangų švaistymas, o tai reiškia, kad savaitės viduryje verta atlikti darbus ne iš karto, o etapais.

„Aukštosios kunigaikštienės“ korta kalba apie laiką, kai Šaulys gali pasitikėti vidiniu balsu ir savo  išankstinio nusistatymo dėka, gali lengvai išsisukti iš nemalonumų. Intuicija padės jums pasirinkti teisingą kryptį ir nedelsiant pasiekti norimą tikslą.

 

OŽIARAGIS (gruodžio 23 – sausio 20)

Šio Zodiako ženklo atstovams  taip pat iškrito „Likimo rato“  korta, liudijanti apie nenuspėjamumą. Ožiaragiai savaitės pradžioje dalyvaus renginių cikle, kurio nutraukti ar nedalyvauti nėra prasmės. Pakanka lukterti, kad suprastumėte priežastį ir padarytumėte teisingas išvadas.

„Imperatorienės“ korta liudija, kad Ožiaragiai elgiasi taip, kaip tikėtasi, o tai reiškia, kad jie juda teisinga linkme. Anot šios kortos, nereikia laukti greitų rezultatų, tačiau jei nenukrypsite nuo kelio, atlygis atpirks visas pastangas.

Pagal „Teismo“ kortą, tikėtina, kad savaitės pabaigoje Ožiaragiams bus padėta išspręsti sudėtinga byla ar kitas svarbus ir aktualus klausimas. Korta rodo, kad tikslas yra arti, o norint jį greičiau pasiekti, reikia pasikliauti geriausiais savo charakterio bruožais ir tuo pačiu saugotis manipuliatorių.

 

VANDENIS (sausio 21 – vasario 19)

Korta „Velnias“  iškrito savaitės pradžioje ir reiškia įspėjimą. Pagal šią kortą Vandeniui svarbu išlikti harmonijoje su savimi ir nepagailėti emocijų, kad neatsidurtumėte aklavietėje ir nepatektumėte į apgailėtiną situaciją.

Teismo“ korta liudija, kad Vandenis sugebės įveikti bet kokius sunkumus ir išsilaisvinti iš ribojančių aplinkybių, kurios trukdo judėti į priekį. Kortos patarimas – elgtis pagal savo sąžinę, kad netaptumėte priešais.

„Mirties“ korta sako, kad savaitės pabaigoje Vandenis galutinai pasieks natūralią ir neišvengiamą pabaigą ir galės pradėti kitą gyvenimo etapą. Anot šios kortos, neverta priešintis pokyčiams, kad nepraleistumėte daug žadančių galimybių.

 

ŽUVYS (vasario 20 – kovo 20)

„Įsimylėjėliai“ korta žada pasirinkimą, bet nebūtinai meilės srityje. Prieš skubant į mūšį ar pradedant kovą su kuo nors,  Žuvys turi atidžiai  pasverti visus savo privalumus ir trūkumus. Šio ženklo atstovams bus pravartu paklausyti ir patikimų žmonių patarimų.

„Saulės“ korta išdėstyme yra teigiamas ženklas, žadantis Žuvims sėkmę ir klestėjimą. Ši korta byloja, kad savaitės viduryje Žuvų ženklo žmonės gali ir pailsėti, ir pradėti kažką naujo, stengtis tobulėti ir nebijoti klaidų.

Korta „Kvailys“ reiškia pavojų, kad bus paviešintos kažkieno paslaptys ar netyčia išplatinti neteisingi žodžiai ar sprendimai. Šiuo atžvilgiu Žuvys savo pareiškimuose turi būti atsargios, kad netyčia nepakenktų kitų interesams ir jausmams.

 

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą