Vaikinai jau gana dažnai ima domėtis, kaip patikti 14-15 metų merginoms mokykloje. Apie ką reikia su jomis kalbėtis, kaip elgtis, norint padaryti joms teigiamą įspūdį. Apskritai, kaip jas sudominti ir nustebinti. Kaip žinote, merginos yra emocingesnės nei vaikinai, todėl kuklūs ir ramūs vaikinai dažniausiai merginų netraukia.

 

Turite kažkuo išsiskirti iš kitų, jei jums nelemta būti lyderiu

Kone svarbiausias dalykas paauglei mergaitei – tai dvasiniai ir emociniai pojūčiai, kuriuos ji pripildo ne tik šiaip sau bendraudama su berniukais, bet ir jų sakomais komplimentais, dėmesiu, supratimu, pasitikėjimu ir teisingu požiūriu. Bet jei mergina prastos nuotaikos, geriau nelieskite jos. O jei jai reikia palaikymo ir supratimo, palaikykite ją. Niekada jos netrukdykite  be reikalo.

Norėdami užkariauti merginos širdį ir patikti jai, turite būti ne tokie, kaip visi kiti. Pilka vaikinų, mėgdžiojančių vienas kitą, masė nėra įdomi merginoms. Joms reikia protingo vaikino, sugebančio savarankiškai nuspręsti, ką daryti, su kuo bendrauti ir ko siekti. Vaikinas, turintis didelį ir prasmingą tikslą, kurio jis siekia, merginą sudomins greičiau ir labiau nei gražus vaikinas, kuris gyvenime neturi tikslo ir nenori tobulėti.

Galų gale paaugliai – berniukai ir mergaitės turi didelių troškimų ir nori ne tik susitikinėti su kuo nors, bet ir susidraugauti bei bendrauti. Visi šiame amžiuje turi daug energijos, todėl merginoms bus paprasta ir nesunku įtikti, jei pasinaudosite žemiau pateiktais patarimais.

Norint patikti 14-15 metų mergaitėms mokykloje, gerai būtų, jei taptumėte mokyklos ar klasės lyderiu. Arba turite kažkuo išsiskirti iš kitų, jei jums nelemta būti lyderiu. Stenkitės dalyvauti įvairiuose konkursuose ir varžybose. Jei jums patinka mokytis, tapkite puikiai besimokančiais moksleiviais. Jei norite linksmintis ir būti geriausi, tada pasirūpinkite savimi ir savo tobulėjimu.

Merginos mėgsta vaikinus lyderius bet kuriame amžiuje ir būtent dėl to patikti 14-15 metų  mergaitėms mokykloje gali tik vaikinas, išsiskiriantis iš pilkosios masės. Be to, norint patikti paauglėms mergaitėms, turite išmokti rengtis ne tik tvarkingai, bet ir stilingai bei skoningai. Ne taip, kaip visi, bet ir ne per daug įmantriai.

 

Jokiu būdu ir niekada neparodykite savo baimės merginoms

Jei gamta apdovanojo jus nuostabia ar patrauklia išvaizda, tada džiaukitės ir rūpinkitės savo grožiu, nes tokiu atveju merginos, o ne jūs, bus pirmosios, kurios norės su jumis susipažinti ir bandys įtikti, o ne atvirkščiai. Taip pat norėdami nustebinti ir pradžiuginti patinkančia mergaitę ar merginą mokykloje, privalu sportuoti, nes sportininkai turi daugiau patrauklumo hormonų nei tie vaikinai, kurie neužsiima aktyviu gyvenimo būdu. Tada galėsite drąsiai parodyti mergaitei, kad labiau tinkate jai, nei kiti berniukai ar vaikinai.

Be to, norint patikti kuriai nors merginai mokykloje, turite parodyti jai, kad esate geresni ir už tuos vaikinus, kurie rodo dėmesį jai. Tada ji bus su jumis, o ne su jais. Tačiau jei pradėsite tiesiog bėgioti paskui merginą, niekada nesudominsite jos.  Ieškokite bendrų pomėgių, galbūt jų iš viso nėra, o tai reiškia, kad nėra prasmės ieškoti tokios merginos, nes kartu jums bus tiesiog neįdomu.

Norint patikti mergaitėms mokykloje, reikia nepamiršti, kad bet kokio amžiaus priešingos lyties atstovės ieško vaikinų, kurie būtų stipresni savo instinktais. Todėl, jei norite jai patikti, turite tapti stipresnis už visus aplinkinius. Jėga gali pasireikšti tiek žiniomis, tiek sėkme, tiek fiziniu pasirengimu. Bet kuri mergaitė  ar mergina visada nori jaustis gerai ir saugiai šalia vaikino.

Taip pat norint patikti merginoms, turite būti drąsūs ne tik savo viduje, pasitikėti savo jėgomis, bet ir parodyti ryžtingumą bei iniciatyvą. Pavyzdžiui, padėkite kam nors, kai kam nors prireikia  pagalbos. Jokiu būdu ir niekada neparodykite savo baimės merginoms, kad ir kaip baisu ar nedrąsu būtų. Parodykite jai, kad esate jos gynėjas ir ji bus su jumis. Jei esate drovus ir silpnas, mažai tikėtina, kad mergina jumis susidomės. Greičiau priešingai – bėgs nuo jūsų ir dairysis kitų vaikinų – drąsesnių ir stipresnių už jus.

psichologė Angelė Kazlauskienė

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą