„Žvaigždės“ korta skatina Liūtus sutelkti dėmesį į savo tikslus ir neatleisti savo gniaužtų. Pagal šią kortą, nebus sunku pasiekti pergalės, jei labiau tikėsite savimi ir nesielgsite bailiai dėl menkiausių netikslumų ar nesėkmių. Archyvo nuotrauka

Naujieji metai jau įgavo pagreitį, o sausis artėja prie pabaigos. Panašu, kad reikia padėti tašką kurioje nors veikloje, ieškoti naujų galimybių ar rasti naują kelią į sėkmę. Regis, liko žingsnis nuo Zodiako pergalės ženklų,  o tai padės išsiaiškinti tikslios prognozės, sudarytos pasitelkiant Taro kortas.

Žinia, kiekvienas žmogus siekia geresnio gyvenimo, bandydamas pakeisti daug ką aplink save.  Norint pasirinkti teisingą kelią į sėkmę ir apeiti likimo spąstus, turėtumėte atkreipti dėmesį į, žvelgiant iš šalies, nereikšmingus dalykus ar smulkmenas. Ne mažiau svarbu ir iš anksto  suplanuoti darbus ar reikalus, norint sėkmingai įveikti kliūtis, trukdančias pasiekti ir asmeninės kloties.

 

AVINAS (kovo 21 – balandžio 20)

Ši savaitė Avinams bus puiki. Korta „Imperatorienė“ žada tarpusavio supratimą ir harmoniją asmeniniuose santykiuose, jei šio ženklo atstovai prisimins ne tik savo poreikius, bet ir pareigas.

Paslaptingasis „Imperatorius“ žada karjeros augimą, taip pat visuomenės pritarimą. Pagal šią kortą Avinui svarbu prisiminti ne tik ambicijas, bet ir įsipareigojimus. Tai reiškia, kad laikas paimti likimą į savo rankas ir drausmingai atlikti savo pareigas.

Savaitė baigiama „Jėgos“ korta, simbolizuojančia proveržį versle ir galimybę rasti savo asmeninę laimę. Korta byloja  ir tai, kad būtina dirbti aktyviai ir neleisti viskam tekėti sena vaga, kad vėliau nereikėtų dirbti su klaidomis.

 

JAUTIS (balandžio 21 – gegužės 21)

Savaitės pradžioje iškritusi „Pakabinto žmogaus“ korta liudija, kad Jautis neturėtų skubėti daryti išvadų ar imtis neapgalvotų veiksmų. Pagal šią kortą svarbu pakoreguoti planus, rasti atsakymus į jaudinančius klausimus, taip pat padaryti galą iš praeities besitęsiantiems reikalams.

Korta „Žvaigždė“ sako, kad Jautis galės išpildyti savo puoselėtas svajones, nueiti kelią iki galo ir gauti atlygį. Kortos patarimas – nenukrypti nuo tikslo ir nenutraukti to, ką pradėjote, kad vėliau netektų gailėtis dėl sugaišto laiko abejonėms.

„Vyriausiosios kunigaikštienės“ korta skatina šio ženklo atstovus labiau pasitikėti savo vidiniu balsu ir neskubėti priimti galutinių sprendimų. Pagal šią kortą, gali tekti šiek tiek palaukti, sukaupti jėgas ir sulaukti akimirkos, kad laiku atsivertų durys, vedančios į laimę ir gerovę.

 

DVYNIAI (gegužės 22 – birželio 21)

„Žvaigždės“ korta žada puikią savaitės pradžią. Ši korta ne veltui laikoma angelu sargu. Ji pranašauja sėkmingą pradėtų darbų pabaigą, puoselėtų troškimų išsipildymą ir savo vietos suradimą saulėje. Svarbiausia neišduoti savo idealų ir nesivadovauti kažkieno primesta nuomone.

Korta „Pasaulis“ sufleruoja, kad emocijų ir proto harmonija padės įgyti pasitikėjimo, užbaigti nebaigtus reikalus ir atverti naujus horizontus. Kortos patarimas – nepamirškite savęs, bet tuo pačiu ir nemėginkite daryti spaudimo aplinkai savo autoritetu.

Korta „Mirtis“ žada Dvyniams atsinaujinimą ir išsivadavimą. Pagal šią kortą, šio ženklo atstovams svarbu suprasti, kad praeitį reikia palikti už nugaros, nes prieš akis laukia nauji atradimai, pergalės ir apdovanojimai.

 

VĖŽYS (birželio 22 – liepos 22)

Puikią Vėžių savaitės pradžią žada korta „Žvaigždė“. Pagal šią kortą bus galima įgyvendinti drąsius planus, rasti kelią į laimę ir visapusiškai atskleisti miegančius talentus.

„Teismo“ korta primena, kad net ilgai laukta pergalė nepanaikina atsakomybės. Vėžiams svarbu išlikti itin sąžiningiems ir nešališkiems, kad neprarastų savo reputacijos ir netaptų manipuliatorių ar konkurentų aukomis.

Korta „Mirtis“ iš tikrųjų sako: laikas palikti praeitį, atgimti  kaip feniksas iš pelenų ir nebijoti naujų dalykų ar pokyčių. Pagal šią kortą, Vėžiai turės susiimti, išmokti vertingų pamokų ir nekartoti anksčiau padarytų klaidų.

 

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Savaitės pradžia Liūtui bus atsakinga. Korta „Teismas“ ragina imtis atsakingų veiksmų ir sprendimų. Sėkmės paslaptis slypi gebėjime apginti savo teises, tačiau tuo pačiu nepamirškite sąžiningumo ir darbštumo.

„Žvaigždės“ korta skatina Liūtus sutelkti dėmesį į savo tikslus ir neatleisti savo gniaužtų. Pagal šią kortą, nebus sunku pasiekti pergalės, jei labiau tikėsite savimi ir nesielgsite bailiai dėl menkiausių netikslumų ar nesėkmių.

Korta „Nuosaikumas“ rodo, kad Liūtai turi būti atsargesni pažaduose ir veiksmuose. Klaidingi žingsniai gali sukelti ne tik nusivylimą ir neišsipildžiusių lūkesčių veiklos aplinkoje, bet ir sutrikdyti laimingus santykius.

 

MERGELĖ (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Savaitės pradžioje  iškritusi „Atsiskyrėlio“ korta Mergelėms sako, kad svarbu ne forsuoti įvykių, o labiau įsiklausyti į save.  Korta ragina nustoti analizuoti savo veiksmus, atsisakyti žlugusių planų ir papildyti savo jėgų atsargas.

„Velnio“ korta perspėja apie pavojus, todėl Mergelėms nederėtų leistis į silpnybes ar akimirkos užgaidas. Santūrumas, atsakomybė ir gebėjimas laiku sustoti išgelbės jus nuo erzinančių klaidų.

Savaitė baigiasi „Vežimo“ korta, pagal kurią Mergelės galės imtis aktyvių  veiksmų, norint sėkmingai įgyvendinti likusias užduotis. Korta įspėja, kad skubėjimas bus pražūtingas, o tai reiškia, kad reikia įvertinti kiekvieną žingsnį, kad nepatektumėte į aklavietę.

 

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24 – spalio 23)

Svarstyklėms šią savaitę teks parodyti valios jėgą ir užsispyrimą. Korta „Velnias“ sufleruoja, kad kliūčių ruožą įveikti bus lengviau, jei įsiklausysite į proto argumentus, atsispirsite akimirkos užgaidoms ir, nepaisydami pagundų, eisite tikslo link.

Pagal „Vyriausiosios kunigaikštienės“ kortą, šio ženklo atstovams svarbu atsiminti, kad kartais intuicija padeda geriau nei pašalinių patarimai. Kortos patarimas – neskubėti imtis veiksmų, kol nėra vidinio pasitikėjimo.

„Įsimylėjėlių“ korta simbolizuoja ilgai lauktus pokyčius. Norint, kad jie būtų sėkmingi ir viskas išeitų į gerą, svarbu išgirsti save ir pasirinkti savo kelią, o ne vaikytis svetimų idealų ir primestų stereotipų.

 

SKORPIONAS (spalio 24 – lapkričio 22)

„Mėnulio“ korta įspėja Skorpionus, kad per didelis pasinėrimas į save prie nieko  gero neprives. Svarbu klausytis intuicijos, kad laiku rastumėte išeitį iš keblios situacijos ir nepakliūtumėte į spėliones bei nepagrįstą nerimą.

Pagal „Mirties“ kortą, Skorpionai turės persvarstyti situaciją, atsikratyti nerimo ir tęsti suplanuotą darbą ar veiklą su nauja jėga. Pagal šią kortą, negalima pasiduoti – reikia atsižvelgti į klaidas ir eiti savo keliu.

Korta  „Įsimylėjėliai“ simbolizuoja naujas galimybes ir atradimus, jei Skorpionai nebijos eiti nepramintu taku. Kortos patarimas – labiau klausyti savo širdies ir nepasikliauti iš šalies primetamos nuomonės.

 

ŠAULYS (lapkričio 23 – gruodžio 22)

„Vyriausioji kunigaikštienė“  šiuo atveju yra lėtumo ir analizės korta. Anot šios kortos, Šauliui svarbu sulėtinti tempą, kad nepraleistų likimo ženklų ir išgirstų vidinį balsą. Ši taktika išgelbės jus nuo nepatogių klaidų.

Korta „Teismas“ kalba apie galimybę įveikti bet kokius sunkumus. Pagal šią kortą Šauliai neturėtų pamiršti atsakomybės ir sąžiningumo, kurie neleis susitepti reputacijos ir išgelbės nuo bėdų.

Korta „Pasaulis“ užbaigia sausio savaitę. Pagal šią kortą, šio ženklo atstovai galės įnešti į gyvenimą teigiamų pokyčių, pasiekti gerovės ir nesunkiai išspręsti iškilusius nesutarimus. Svarbiausia yra rasti pusiausvyrą tarp emocijų ir proto argumentų, kad rastume harmoniją su išoriniu pasauliu.

 

OŽIARAGIS (gruodžio 23 – sausio 20)

„Mirtis“ savaitės pradžioje – tai korta, kuri skatina Ožiaragius neabejoti savimi ir neužsiangažuoti ties nesėkmėmis. Kortos patarimas – išmokti pamokas ir analizuoti, kas nutiko, kad ateityje tokių klaidų nekartotumėte.

Korta „Teisingumas“  ir simbolizuoja teisingumą, kuris tikrai nugalės. Pagal šią kortą, negalima atsiduoti silpnybėms ir tikėtis gerų progų – atėjo laikas paimti likimą į savo rankas ir drąsiai žvelgti į ateitį.

Korta „Jėga“ užbaigia savaitę, pagal kurią Ožiaragis galės padaryti paskutinį postūmį ir gauti vertą atlygį už nuveiktus darbus. Kortos patarimas – neabejoti savimi ir nebijoti naujų atradimų.

 

VANDENIS (sausio 21 – vasario 19)

Savaitės pradžioje Vandeniams teks įveikti rimtą išbandymą. Korta  „Velnias“ sufleruoja, kad atsidavimas silpnybėms ir svarbių klausimų sprendimo atidėjimas nepadės įveikti iškilusių kliūčių. Taigi, atėjo laikas veikti ryžtingai ir tuo pačiu nepamiršti atsakomybės.

„Nuosaikumo“ korta  skatina Vandenius neskubėti ir pasverti kiekvieną žingsnį. Taip pat neskubinti reikalų, nes nėra prasmės – likimas palankus, vadinasi, galite saugiai tvarkytis suplanuotus reikalus ir nenukrypti nuo užsibrėžtų užduočių.

Savaitės pabaigoje  iškritusi „Įsimylėjėlių“ korta byloja, kad Vandeniams teks pasirinkti naują kelią, kuris bus kupinas džiaugsmingų įvykių. Norint tai padaryti, svarbu išgirsti save ir ieškoti asmeninio tobulėjimo kelio, o ne vadovautis primestais stereotipais.

 

ŽUVYS (vasario 20 – kovo 20)

Žuvų savaitės pradžioje  laukia įvykiai, kurių negalima bus iš karto suvaldyti. Korta „Fortūnos ratas“ ragina analizuoti, kas nutiko, kad pasirinktumėte teisingą kelią ir nesukluptumėte.

Korta „Imperatorius“ kalba apie naujas galimybes, kurių nevalia praleisti. Sėkmė neapleis šio ženklo atstovų, jei būsite atsakingi ir pasikliausite geriausiomis savo charakterio savybėmis. Taip pat imsite pavyzdį iš stiprių asmenybių.

„Vyriausiosios kunigaikštienės“ korta byloja, kad Žuvys galės išvengti didelių rūpesčių, jei daugiau galvos savo galva ir nepaisys kitų primetamų nuomonių. Gebėjimas išgirsti savo vidinį balsą padės ne kartą ir apsaugos nuo nereikalingų problemų.

 

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą