Kai susipažįstate su vyru, pirmiau žiūrėkite ne po kuriuo Zodiako ženklu jis gimė, o būtent į jį patį - tai labiausiai patikimas būdas sužinoti, ar šis žmogus jums tinka, ar ne. Archyvo nuotrauka

„Neturiu mėgstamo vyro tipo, nesuku galvos dėl akių ar plaukų spalvos – aš galiu patikti bet kam.  Bet kaip  suprasti, kuris iš jų man labiausiai tinka?“, – susimąsto ne viena mergina.

Ko gero tai nepavyks padaryti vien perskaičius horoskopą  arba pasinaudojus patarimais, spausdinamais moterų žurnaluose, kurie neretai veikia visiškai priešingai, rašoma jflowershealth.com.

Tačiau psichologai pateikė savo rekomendacijas. Anot jų, kai susipažįstate su vyru, pirmiau  žiūrėkite ne po kuriuo Zodiako ženklu jis gimė, o būtent į jį patį – tai  labiausiai patikimas būdas sužinoti, ar šis žmogus jums tinka, ar ne. Taigi, skaitykite ir analizuokite pagrindinius suderinamumo kriterijus.

 

  1. Fizinis aspektas

Tai reiškia, kad išoriškai šis vyras turėtų jus traukti: jo kūno sudėjimas, šypsena, laikysena, kvapas, judesiai ir kalbėjimo būdas, ūgis, svoris, akių spalva ir panašiai.

  1. Intelektinis aspektas

Tai  yra mąstymo tipas, požiūrio platumas, gebėjimas būti atsakingam už savo veiksmus, teigiamas požiūris į pasaulį. Žinia, pesimistiniai žmonės viską mato juodoje šviesoje ir atima daugiau energijos, nei duoda kitiems.

  1. Dvasinis aspektas

Jei jums labiau patinka sąžiningumas ir atvirumas, tai žmogus, kuris nuolat vengia teisingų atsakymų ir linkęs viską pagražinti, vargu ar jums tiks.

  1. Psichologinis aspektas

Pavyzdžiui, jums patinka kalbėtis ir įsiklausyti į savo partnerį, tačiau jūs negalite ištraukti  nė vieno žodžio iš vyro. Tai reiškia, kad santykiai su tokio tipo žmonėmis gali būti kupini bendravimo sunkumų.

  1. Socialinis aspektas

Pirmiausiai reikia išsiaiškinti, ar jūs atitinkate išsilavinimo lygį, auklėjimo stilių ir aplinkos tipą? Jei jūs neatitinkate vienas kito socialinio lygio, greičiausiai nenorėsite kurti santykių su vyru, kuris nesugeba suregzti nei vieno sakinio.

  1. Energetinis aspektas

Pavyzdžiui, jūs emocingai kalbate apie bet kurį gyvenimo įvykį, o vyras sėdi „nepermatomu terminatoriaus“ veidu ir niekaip nereaguoja. Arba jūs esate aktyvi ir mėgstate sportuoti, tačiau jis nešvaisto savo energijos, anot jo, nereikalingiems judesiams ir renkasi minkštasuolį, o ne bet kokį aktyvų poilsį. Tai akivaizdus nesuderinamumas.

  1. Ideologinis aspektas

Tai požiūris į pinigus ir vaikų auginimą bei auklėjimą, politinės ir religinės pažiūros, bendravimas su artimaisiais ir panašiai.

  1. Kasdienis aspektas

Jis garsėja kojinių išmėtymu namuose, pastos išspaudimu iš netinkamos pusės ir panašiais dalykais. Tokios smulkmenos, beje, dažnai būna skyrybų priežastys.

Jei visais šiais atžvilgiais vyras jums tinka, tuomet galite tik pasveikinti – radote savo vyrą! Jei ne, tada pažiūrėkite, koks labai svarbus jūsų neatitikimas ir ar galite prie jo prisitaikyti. Bet tikrai nesitikėkite perdarinėti suaugusio vyro, nes paprasčiausiai nepavyks to padaryti.

 

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą