2023-ieji jau prasidėjo, tad pats metas pasidomėti, kas jūsų laukia šiais metais.

 

Avinas

Žiema bus palankus metas pradėti plėtoti ar imtis  naujos veiklos, kurią užmetėte ar palikote vėlesniam laikui. Turėsite daug džiugių progų save realizuoti, svarbiausia nepraleisti šios akimirkos. Nebijokite eksperimentuoti, nes bet koks pokytis yra jūsų vidinės pažangos variklis. Atminkite, kad ir kas nutiktų, žvaigždės visada bus šalia jūsų.

Pavasarį reikėtų skirti laiko šeimai, skirti dėmesio artimiesiems ir draugams, kurie visada buvo šalia. Praleiskite šiuos tris mėnesius ramiai ir saikingai. Stenkitės grožį rasti paprasčiausiuose dalykuose. Būtent per tai galėsite patirti tikrą laimę.

Vasara – geriausias laikas keliauti. Šiuo laikotarpiu jūsų laukia ryškios emocijos! Taip pat, atėjus šiltoms ir saulėtoms dienoms, meilė pasibels į jūsų širdį. Priimkite tai ir mėgaukitės šiuo nuostabiu jausmu. Tai įkvėps jus naujiems pasiekimams.

Rudenį jūsų laukia brangūs pirkiniai, dėl kurių gali šiek tiek nukentėti biudžetas. Todėl stenkitės pirkti viską iš anksto gerai apgalvojus. Taip pat tinkamas laikas pasirūpinti savo sveikata.

 

Jautis

Žiema atneš stabilumo tiek finansiškai, tiek asmeniniame gyvenime. Pasistenkite šiuos tris mėnesius skirti savo psichinei sveikatai. Juk nuolatinio skubėjimo ir streso pasaulyje taip svarbu sustoti ir giliai įkvėpti bei iškvėpti. Reikia suprasti: kartais, norint ko nors pasiekti, tiesiog reikia padaryti pertrauką, o tada ramiai judėti pirmyn, nebandant nuolat šokinėti „virš galvos“ ir blaškytis.

Pavasaris – ne tik gamtos, bet ir vidinės būsenos žadinimo metas. Pabandykite tikrai pabusti po žiemos miego. Jei įmanoma,  daugiau pasivaikščiokite gryname ore, susiraskite naują pomėgį arba užsiimkite tuo, kas jums tikrai teikia malonumą. Išbandykite, išmokite ką nors naujo ir į savo klaidas bei problemas žiūrėkite su šypsena veide.

Vasara – geras metas priartėti prie profesinio tobulėjimo klausimo. Nebijokite imtis iniciatyvos ir skirti laiko saviugdai, nes visa tai atsipirks.

Kol pradės kristi lapai ir lyti lietus, jūsų laukia paplūdimys, jūra ir saulė. Tad rudens laiką skirkite kelionėms ir naujų šalių tyrinėjimams. Iš ten grįšite  ne tik  su geru įdegiu, bet ir parsivešite ryškius prisiminimus, kurie sušildys kitą žiemą.

 

Dvyniai

Žiema naujaisiais metais suteiks jums jėgų ir įkvėpimo antplūdį. Tai padės pasiekti aukštų rezultatų darbe ar mokykloje. Tačiau asmeniniame gyvenime, deja, viskas klostysis ne taip sklandžiai. Siekiant sėkmės, gali nelikti laiko artimiesiems. Todėl nepamirškite įvertinti šalia esančius ir padėkoti jiems už visą suteiktą paramą ir palaikymą.

Pavasaris Dvyniams bus meilės metas. Būtent šiuo metu galite užmegzti santykius su savo širdies draugu arba susirasti gyvenimo meilę. Todėl būkite atviros naujoms pažintims ir neužsisklęskite savyje.

Vasara merginoms, gimusioms po šiuo žvaigždynu, bus tikrai karšta. Jūsų laukia daug nuotykių ir kelionių. Tačiau nepamirškite  ir finansinių dalykų. Kad visa kita nespaustų kišenės, turėtumėte realiai įvertinti savo galimybes ir norus.

Praleiskite rudenį su savo artimaisiais. Šiuo metų laiku Dvynių gyvenimo kelyje gali kilti nemalonių situacijų, tačiau svarbu, kad šalia būtų žmogus, kuris pasakys: „Viskas bus gerai“. Aplankykite savo gimines, parašykite vaikystės draugams, pakvieskite savo sielos draugą į pasimatymą. Šios, atrodytų, smulkmenos sukuria ramybę, kuri padės jums judėti toliau ir tobulėti.

 

Vėžys

Žiema. Vargu ar šiuo metu jums pavyks  ką nors reikšmingo pasiekti. Po Naujųjų metų šurmulio teks gerokai padirbėti ir užbaigti kai kuriuos  sumanymus ar projektus kuriuos buvo numatyta užbaigti dar 2022 metais. Tačiau nesijaudinkite, būtent toks šurmulys padės apsispręsti, ko iš tikrųjų norite. Nebijokite eksperimentuoti ir išbandyti naujus dalykus, net jei iš pradžių jums gali nepasisekti. Svarbiausia yra tikėti savimi ir aiškiai eiti į tikslą.

Pavasarį Vėžiams geriau atkreipti dėmesį į savo sveikatą, taip pat ir į psichologinio pobūdžio negalavimus.  Juk svarbu suprasti, kad jei problema nėra vizualiai matoma, tai nereiškia, kad jos nėra. Stenkitės įsiklausyti į vidinį balsą, nes būtent jis yra tikrai sveiko ir laimingo gyvenimo vadovas.

Vasaros metu Vėžiai turėtų būti atidesni aplinkai. Sėkmė darbe ar harmonija asmeniniame gyvenime gali sukelti kitų pavydą. Todėl elkitės pagal principą: laimė mėgsta tylą. Stenkitės nepasakoti nepažįstamiems žmonėms apie savo planus ir džiaugsmus. Tegul visos malonios akimirkos kurį laiką pasilieka jūsų viduje.

Ruduo Vėžiams bus gana ramus, tačiau svarbu, kad atėjus debesuotoms dienoms neužgestų šio Zodiako ženklo uždeganti nuotaika. Taigi pabandykite šiuo metų laiku nuveikti ką nors atpalaiduojančio: skaitykite knygą ar pažiūrėkite mėgstamą filmą ar serialą.

 

Liūtas

Žiemą jūsų laukia dideli pirkiniai. Be to, tai gali būti ne tik smulkus apsipirkimas, bet ir turto įsigijimas. Taigi belieka sukaupti nemažai – ir pirmyn įgyvendinti savo svajonę!

Pavasaris bus šiek tiek įtemptas, o tai, greičiausiai, lems Liūtų neatidumas. Dar kartą patikrinkite dokumentus, kuriuos nuspręsite pasirašyti, atsakingiau elkitės su naujais pažįstamais, stenkitės būti budresnės. Lengvabūdiškumas kai kuriais klausimais gali būti žiaurus pokštas.

Tačiau Liūto ženklo merginų vasara bus šviesi ir kupina teigiamų emocijų. Nepamirštami prisiminimai padovanos ilgai lauktas keliones. Nesvarbu, ar įveiksite kalnus, ar gulėsite po saule paplūdimyje, svarbiausia – pasidalinti šiuo džiaugsmu su šeima ir draugais.

Tegul rudens orai  ir nedžiugins, bet Liūto sieloje bus tikras pavasaris. Juk vienišės šio žvaigždyno atstovės  galės susirasti širdies draugą. Taigi, atverkite savo širdis naujoms pažintims ir būkite laimingos!

 

Mergelė

Po Naujųjų metų švenčių pabandykite pradėti gyvenimą nuo nulio. Atsikratykite žalingų įpročių, daugiau dėmesio skirkite sau ir savo vidinei būsenai. Tiesiog atminkite, kad esate viena tokia, todėl nešvaistykite savo išteklių dalykams, kurie to neverti.

Pavasaris suteiks galimybę kilti karjeros laiptais. Profesinė veikla suteiks jums daug teigiamų įspūdžių, tačiau nepamirškite, kad neturėtumėte jos laukti tuščiai. Pabandykite pačios to siekti ir aktyviai rodyti iniciatyvą.

Vasarą jūsų laukia šviesūs susitikimai su draugais ir jaukūs vakarai su savo širdies draugu. Taip pat Mergelėms palankus metas keliauti. Taigi kraukitės lagaminus ir užkariaukite pasaulį!

Ruduo bus labai ramus ir saikingas. Tačiau šio žvaigždyno atstovės turi būti atsargesnės užmezgant naujas pažintis. Nereikia iš karto atverti širdies. Antraip, rizikuojate likti sudaužyta širdimi. Todėl atkreipkite dėmesį į senus draugus, lankykite gimines ir pasistenkite vengti neigiamų emocijų.

 

Svarstyklės

Būdingas visų šio žvaigždyno atstovių bruožas yra nuolatinė to, kas vyksta, analizė. Tačiau stenkitės neapkrauti savęs bereikalingų rūpesčių ir bereikalingų minčių žiemą. Juk kartais, norint būti laimingam, nereikia nuolat galvoti apie savo veiksmus. Keliauti, sportuoti, susitikti su draugais. Padarykite savo gyvenimą tikrai šviesų!

Pavasaris jums taip pat atneš daug gero. Tai gali būti  pripažinimas ar pagyrimas, paaukštinimas. Arba koks nors džiugus įvykis asmeniniame gyvenime. Taigi pasiruoškite laukiančioms malonioms staigmenoms!

Vasarą Svarstyklėms patariama prisiminti savo sveikatą. Kaip sakoma, geriausias gydymas yra prevencija, todėl, patartina nueiti pas gydytoją pasitikrinti. Šiek tiek nuobodu, bet vis dėlto naudinga. Taip pat vasarą stenkitės prisotinti organizmą vitaminais iš šviežių daržovių ir vaisių, skirkite daugiau laiko pasivaikščiojimams gryname ore.

Rudenį su lietumi Svarstykles ateis prasta nuotaika. Kad to išvengtumėte, pasistenkite užsiimti tuo, kas jums patinka, pavyzdžiui, skaityti knygą ar žiūrėti seną, bet mylimą serialą. Apsupkite save maloniais žmonėmis, su kuriais net blogas oras už lango negali atimti saulės viduje.

 

Skorpionas

Žiemą pasistenkite nuraminti savo arogantišką prigimtį. Net jei norite pakeisti tiesiogine prasme viską savo gyvenime, pagalvokite, ar tikrai verta tai daryti. Stenkitės mažiau pasikliauti emocijomis ir labiau įsiklausyti į sveiką protą.

Pavasaris atneš jums daug brangių pirkinių ir nepamirštamų įspūdžių. Tačiau patariame per daug nenusivilti, jei sąskaita labai greitai ištuštėtų. Tai taip pat puikus laikas aplankyti draugus. Pasistenkite šį laiką užpildyti ne tik materialiais dalykais, bet ir kažkuo daugiau.

Vasara Skorpionams bus tikrai sunki. Jums gali tekti labai rimtas pasirinkimas, nuo kurio priklausys ateitis. Taip pat šiuo metu gali kilti problemų su draugais ar darbe. Tačiau atminkite: už juodos juostos visada yra balta, o po lietaus visada  pradeda šviesti saulė.

Rudenį jūsų laukia daugybė dovanų ir malonių staigmenų. Taip pat galite užmegzti naujas pažintis, kurios ateityje peraugs į stiprią draugystę ar romantiškus santykius.

 

Šaulys

Žiemą Šauliai skatinami užsiimti saviugda. Tačiau svarbiausia yra ne pasiskirstyti keliose srityse, o atidžiau atkreipti dėmesį į vieną. Tada rezultatas bus daug geresnis ir veiksmingesnis.

Pavasaris padovanos naujų kelionių ir pažinčių. Nesvarbu, ar tai naujos šalys, ar tiesiog kaimyniniai miestai. Bet tai neturės įtakos emocijoms, gautoms iš tokios pramogos. Taigi pasiruoškite naujiems atradimams!

Tačiau vasara Šauliams bus laisvesnė ir ramesnė. Taip, šis laikas nebus turtingas keletu nepamirštamų akimirkų, tačiau tai bus puiki proga šiuos mėnesius praleisti harmonijoje su savimi, suprasti, ko iš tikrųjų norite ir teisingai susidėlioti prioritetus.

Rudenį planetos sėkmingai išsirikiuos, norint užmegzti draugystę ar naujus santykius. Todėl jei jau seniai galvojate žengti šį žingsnį, tuomet čia yra puiki proga savo mintis paversti realybe. Juk niekas negali lygintis su žmonėmis, kurie jus tikrai myli ir vertina.

 

Ožiaragis

Žiemą sulauksite greitos sėkmės profesinėje veikloje. Tai gali būti arba perėjimas į aukštesnes pareigas, arba atlyginimo padidinimas. Todėl nepraleiskite akimirkos, kad taptumėte dar sėkmingesnė. Viskas jūsų rankose!

Pavasaris Ožiaragiams – kūrybos metas. Todėl jei seniai svajojate pradėti piešti ar dainuoti, vadinasi, turite galimybę pagaliau tai padaryti. Tik nepersistenkite ir nemėginkite iššokti „aukščiau bambos“. Čia svarbu nuoseklumas ir pastovumas.

Vasara nebus tokia šviesi. Per šiuos tris mėnesius nerekomenduojama įsigyti jokių rimtų  ir didelių pirkinių, nes gali tekti nusivilti ir galėtis, kad per daug išleidote pinigų. Šiuo metu nebūtina ką nors keisti asmeniniame gyvenime. Prieš priimdama sprendimą, pabandykite šiek tiek palaukti.

Tačiau ir ruduo jums bus pakankamai šviesus. Tada galite keliauti, susitikti su senais draugais, kurių nematėte daug metų. Apskritai nostalgija yra antrasis būsimo sezono pavadinimas.

 

Vandenis

Kartais norime visko iš karto, bet tada reikia šiek tiek sulėtinti tempą ir atidžiai viską apgalvoti.  Galbūt taip galima apibūdinti Vandenio žiemą. Taigi, turėsite šiek tiek sulaikyti savo entuziazmą ir ambicijas.

Tačiau pavasaris kaip tik tas metas, kai galima nuleisti garą ir įgyvendinti visas savo idėjas. Atėjo laikas įgyvendinti viską, ką atidėjote neribotam laikui. Ir žvaigždės lydės jūsų sėkmę.

Praleiskite vasarą su artimiausiais draugais. Kartais, siekdama geresnio gyvenimo, galite nekreipti deramo dėmesio į savo emocinę būseną. Taigi, laikas pailsėti ir atsipalaiduoti.

Rudenį jūsų laukia kelionės ir malonios staigmenos. Asmeniniame gyvenime Vandeniams šį sezoną taip pat bus gerai. Todėl, jei nerimaujate, kad negalite rasti širdies draugo, nesijaudinkite. Netrukus blogai nuotaikai nebus jokios priežasties.

 

 

Žuvys

Nauji metai prasidės ne pačiu lengviausiu būdu, nes dar tiek daug reikia nuveikti. Tačiau tiesiogine prasme po mėnesio viską išsiaiškinsite ir jau pasitiksite pavasarį kupina jėgų ir energijos.

Kartu su saulės spinduliais vis labiau atgysite ir kursite ateities planus. Dar tiek daug reikia nuveikti! Mokiniai ir studentai turės pasitempti, kad susidorotų su tikrai nelengvomis užduotimis. Tačiau jie, kaip ir suaugusieji, neturėtų viso savęs skirti tik vienai sričiai. Toliau eikite pasivaikščioti su draugais, mėtykite šlapias sniego gniūžtes ir skirkite laiko savo pomėgiams.

Vasarą pradėsite naują gyvenimo etapą. Numatomos malonios kelionės, naujos pažintys. Jei norite, ateityje šie žmonės gali tapti tikrais draugais ir ištikimais partneriais. Su tokiais vaikinais bus ne tik smagu pabūti, bet ir galvoti pradėti  su jais bendrą projektą. Ir, žinoma, vasarą turite didžiausią galimybę susirasti širdžiai artimą žmogų. Bet vėlgi, tai visai nebūtina, nes svarbiausia, kad jaustumėtės patogiai.

Rudenį sutiksite pailsėjusi, bet šiek tiek liūdna. Ir nieko keisto, rugsėjo depresija niekam nesvetima. Tačiau be malonių staigmenų neliksite. Jūsų draugai ir šeima jus tikrai pradžiugins. Be to, jei per metus netingėjote, tai arčiau žiemos galėsite džiaugtis uždarbiu. Vadovybė tikrai atkreips dėmesį į jūsų nuopelnus ir finansiškai atlygins.

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą