Apskritai 2022 metai bus teigiami tiems, kurie yra pasiruošę daryti gerus darbus. Zodiako ženklai su ryškia aura taps laimingiausiais žmonėmis. Pasistenkite iš jų pasimokyti ko nors gero. Archyvo nuotrauka

Astrologai papasakojo, kokie 2022-ieji bus kiekvienam Zodiako ženklui. Pabandykite pasinaudoti jų patarimais, kad žinotumėte, ko tikėtis per šiuos dvylika mėnesių.

Apskritai tai turėtų būti gana ramus metas, tačiau gali nutikti ir kai kas nenumatyto. Tad 2022 metais bus įvairių spąstų, kurie gali aptemdyti bendrą šių metų vaizdą ir įspūdžius. Astrologai  išanalizavo kai kurias planetų padėčių tendencijas ir priėjo prie išvados, kad patikimiausių ir atsakingiausių Zodiako ženklų atstovai 2022 metais turėtų džiaugtis savo laimėjimais ir pasiekimais.

 

AVINAS (kovo 21 – balandžio 20)

Tikimasi, kad 2022-aisiais Avinui bus sunku, bet nepaisant to, užtikrintai judės į priekį. Kad būtų lengviau priimti sprendimus ir apskritai judėti per gyvenimą, astrologai pataria periodiškai išsivalyti informacinę erdvę. Taip pat patartina daugiau ilsėtis ir stačia galva nenerti į darbus. Reikia nepamiršti, kad be verslo yra draugai, pomėgiai, šeima ir artimieji. Taip, vienu metu nepavyks skirti dėmesio viskam ir visiems, tačiau šiemet patartina bent šiek tiek pasistengti tai padaryti. Avinui tai padės ilgalaikis planavimas.

 

JAUTIS (balandžio 21 – gegužės 21)

Jaučiams pirmasis metų pusmetis numatomas itin svarbus meilėje. Maždaug iki birželio mėnesio šie žmonės gana veiksmingai pritrauks priešingą lytį. Tai reiškia, kad tuo metu daugelis Jaučių galės susirasti  savo širdies draugą. Kad nauji santykiai netaptų našta, o atneštų laimę, pirmiausia turėtumėte patikrinti meilės suderinamumą pagal gimimo datą ar bet kokiu kitu būdu. Laikotarpis iki spalio Jaučiui bus universalus metas, kuriame kelią galėsite rinktis patys. Tačiau metų pabaigą geriau skirkite darbui, reikalams ir verslui.

 

DVYNIAI (gegužės 22 – birželio 21)

Dvyniai yra žmonės, kurių stiklinė visada yra pusiau pilna, saulė šviečia ryškiai, o problemos yra trumpalaikės. Šis požiūris turėtų išlikti ir visus 2022 metus, ypač pradžioje. Šie metai jiems atneš daug įdomių dalykų, bet, deja, šių dvylikos mėnesių įvykiai neapsaugos nuo tykojančių pavojų ir spąstų. Dvyniams reikia skirti daugiau laiko apmąstymams, norint išvengti skubotų išvadų. Nesėkmės ir problemos turės grynai energetinių priežasčių, susijusių su planetų ir žvaigždžių nestabilumu. Kad bėdų būtų kuo mažiau, astrologai Dvyniams pataria mažiau rizikuoti.

 

VĖŽYS (birželio 22 – liepos 22)

Kiekvienas iš mūsų turi savo Zodiako ženklo komforto zoną. Ateinančiais metais Vėžiams ją teks palikti dar ne kartą. Planetos privers šio ženklo žmones susidurti su dilema. Tokiu atveju astrologai primena, kad nėra teisingo ar neteisingo pasirinkimo. Yra tik vienas, kuris dabartinėje aplinkoje gali būti pats naudingiausias. Jei prasideda sunkumų ir problemų laikotarpis, geriau nepapulti į apatiją ir nepradėti gilintis į save ieškant juodojo periodo priežasčių. Kuo lengviau Vėžiai priims  ir susitaikys su tuo, kas vyksta, tuo geriau jiems seksis.

 

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Jau metų pradžioje astrologai pataria Liūtams išvalyti namus nuo juodos energijos ir neigiamos išorės įtakos. Tai padės pritraukti laimę tiems, kurie jaučia  savo asmenybės svorį visuomenėje ir kuriems reikia paramos. Šiemet astrologai rekomenduoja šio ženklo atstovams nepulti į kraštutinumus. Ramybė ir saikas bus svarbi Liūto laimės sąlyga. Jie sugebės įveikti krūvą blogų minčių, tapti sėkmingesni visose gyvenimo srityse. Bet tik tuomet, jei „nevarys arklių per brastą“ ir neskubės. Svarbu priimti tik pagrįstus sprendimus.

 

MERGELĖ (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Mergelei tikimasi norų išsipildymo metų. Šio ženklo atstovai  turės galimybę pagerinti savo gyvenimą. Žinoma, šie žmonės gali patirti nusivylimų ir problemų, tačiau jie lengvai su jomis susidoros. Tam jiems padės stipri intuicija, kuri paaštrės kovo mėnesį ir nuo birželio iki spalio. Labai svarbu atnaujinti partnerystės klausimą 2022 metais. Be to, patartina kuo daugiau bendrauti su naujais žmonėmis, įsiklausyti į jų patarimus ir stengtis dirbti komandoje.

 

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24 – spalio 23)

Svarstyklėms reikia atsiminti, kad žmonija veikia pagal visatos dėsnius. Šie dėsniai atspindi, kaip reikia gyventi. Šie metai Svarstyklėms bus šiek tiek nenuspėjami, todėl joms derėtų vadovautis šiais dėsniais, kad gyvenimas būtų šiek tiek nuoseklesnis, o  atliekami darbai  veiksmingesni. Taip pat specialistai pataria į gyvenimą žvelgti per optimizmo prizmę. Tai ypač pasakytina apie meilės sferą. Žvaigždės ir planetos padės Svarstyklėms rasti laimę meilėje, bet tik tuo atveju, jei jos pačios parodys iniciatyvą, žengs pirmą žingsnį ir užmegs kontaktą.

 

SKORPIONAS (spalio 24 – lapkričio 22)

Pirmoji metų pusė gali būti gana įtempta. Buitinius rūpesčius nuolat keis naujos problemos darbe ir versle. Skorpionams gali atrodyti, kad visi nusiteikę prieš juos, tačiau problemos pamažu atslūgs, nepalikdamos nei destrukcijos, nei blogų prisiminimų. Žvaigždės nori, kad Skorpionai vengtų pesimistinio požiūrio. Taip pat turite stebėti savo savijautą. Sveikatos ir gydymo prevencija padės transformuoti ne tik kūną, bet ir sielą.

 

ŠAULYS (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Pirmoji metų pusė ideali kelionėms, kraustymuisi, pažintims. Astrologai pataria periodiškai keisti aplinką. Tai labai svarbu 2022 metais, nes nuo to priklausys Šaulio sėkmė. Kalbant apie brangius pirkinius, geriau juos pirkti nuo gegužės iki liepos ir nuo lapkričio iki gruodžio imtinai. Taip pat Tigro metais Šaulys galės susirasti naują, gerai apmokamą darbą. Jei turite problemų, neturėtumėte užsiimti savikritika ir savigrauža. Tai viena iš geros nuotaikos praradimo priežasčių.

 

OŽIARAGIS (gruodžio 23 – sausio 20)

Metų pradžioje Ožiaragiai gali tapti ne itin malonios situacijos liudininkais. Astrologai rekomenduoja viską, kas girdėta ar matyta, laikyti paslaptyje, neskleisti gandų. Taip pat verta imtis daugiau iniciatyvos. Tai ypač aktualu meilės sferoje. Jei Ožiaragis ieško sielos draugo, turi veikti ryžtingai ir drąsiai, nepaisant lyties. Vėlyvą rudenį ir vasaros pradžioje nešvaistykite pinigų. Astrologai taip pat pataria nepamiršti svarbių dalykų, nepraleisti smulkmenų, kovojant su perdegimu ir energijos deficitu.

 

VANDENIS (sausio 21 – vasario 19)

Vandenis 2022 metais turėtų atsisakyti strategijos „visko po truputį“. Jums tereikia sutelkti dėmesį į tai, kas iš tikrųjų svarbu. Jau pačioje metų pradžioje reikia laikytis planų, kad nesuklystumėte ir nepasuktumėte iš pasirinkto kelio. Astrologai taip pat pataria viską daryti nuosekliai, neišsklaidant energijos į kelias užduotis vienu metu. Išsigelbėjimo ratas Vandeniui bus bendravimas su draugais ir šeima. Žodžių ir minčių galia padės Vandeniui pakeisti ateitį. Reikia išlikti optimistais. Tai yra pagrindinis raktas į pergalę.

 

ŽUVYS (vasario 20 – kovo 20)

Šie metai bus gana palankūs Žuvims, ypač ieškančioms savo pašaukimo.  Šio ženklo atstovams gali padėti ir numerologų patarimai, taip pat  ir jų šlovinga intuicija. Tai reiškia, kad neturėtumėte pasikliauti kitais, sprendžiant svarbius klausimus. Gali būti, kad kas nors bandys apsukti Žuvims galvą. Nepriklausomybė ir savarankiškumas visame kame yra pagrindinė sėkmės sąlyga. Metų pabaigoje Žuvims gali sugrįžti senos neišspręstos problemos.  Tai gali išprovokuoti šio ženklo žmones neigiamų emocijų, baimių ir kompleksų atsiradimui.

Apskritai 2022 metai bus  teigiami tiems, kurie yra pasiruošę daryti gerus darbus. Zodiako ženklai su ryškia aura taps laimingiausiais žmonėmis. Pasistenkite iš jų pasimokyti ko nors gero. Gerų metų.

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą