Moterų psichologija ir logika kartais yra nesuderinami dalykai. Tai kaip dangus ir žemė, vyras ir moteris. Šį kartą patikrinsime jūsų psichologines žinias ir išsiaiškinsime, kuri iš trijų nuotraukoje esančių merginų domisi vyrišku dėmesiu. Prisiminkite testus, kuriuos atlikote tema: „Kūno kalba“. Šiandien šios žinios jums pravers. Išstudijuokite gražuolių elgesį ir gestus, nes jos aiškiai duoda vyrams tam tikrus ženklus, kad pritrauktų jų dėmesį.

Merginos flirtuoja nesidrovėdamos, tačiau tik viena iš jų domisi vyru. Taigi, kuri mergina yra viena iš jų? Neskubėkite atsakyti, pasitikrinkite, galbūt tiesiog pagalvojote, kad žinote, kuri iš jų yra tikra koketė.

 

Mergina Nr.1

Kai mergina nori patikti  vyrui, ji visada savo noru ar nevalingai tai parodo gestų pagalba. Pavyzdžiui, mergina pirmoje nuotraukoje pirštais vynioja plaukus. Tai rodo, kad jai patinka vyras, ir ji rodo dėmesio ženklus. Tai žanro klasika, kurią susipažįstant gali naudoti ir vyrai.

Mergina Nr.2

Moterų gundymas yra galingas ginklas, kuriam atsispirti gali tik nedaugelis vyrų. Mergina aiškiai demonstruoja simpatiją vyrui, žaidžia akimis ir šypsena, o taip pat kreivai, gerąja prasme, žiūrėdama į pašnekovą.

Mergina Nr.3

Ši mergina akivaizdžiai flirtuoja ir nori patikti . Pažiūrėkite į jos elgesį – jos burna pravira, liežuvis kiek iškištas ir merkia akį. Tai jau ne užuomina, o kvietimas į pasimatymą. Greičiausiai tai ta mergina, kurios mes ieškome.

Esame pasirengę duoti teisingą atsakymą: iš tikrųjų visos merginos domisi vyru. Mes jus šiek tiek suklaidinome, kad atidžiau mokytumėtės gestų kalbos.

 

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą