Kiekviename iš mūsų yra savas vidinis pasaulis: vyro moters ir vaiko. Visi trys turi kažką bendro. Ir harmonija tarp jų yra labai svarbi

Psichologai siūlo atlikti nedidelį testą, kuris pasakys, ką jūsų vidinis pasaulis taip beviltiškai ir ilgai nori pasakyti.

Kiekviename iš mūsų yra savas vidinis pasaulis: vyro moters ir vaiko. Visi trys turi kažką bendro. Ir harmonija tarp jų yra labai svarbi.

Taigi, kokią žinią paruošė moters vidus? Dabar išsiaiškinkime. Norėdami tai padaryti, pasirinkite vieną paveikslėlį žemiau. Jei jūsų širdis sufleruoja, galite pasirinkti ir du (bet tik tuo atveju, jei tvirtai tai jaučiate ir nusprendėte). O šiaip, pasirinkite tą, kuris jums artimiausias širdžiai ir labiausiai patinka. Nuotraukos sunumeruotos nuo 1 iki 8, iš kairiosios pusės į dešinę. Pirmiausia viršutinė eilutė, tada apatinė.

Ar pasirinkote? Puiku!

 

Rezultatai:

  1. Moteris klūpi prie kolonos

Jūs pavargote nuo nuolatinės įtampos ir  atsakomybės. Kasdienės užduotys jus labai apsunkina. Taip pat pavargote kasdien galvoti apie rūpesčius: vaikus, namus, darbą ir panašiai. Panašu, kad per didelę naštą prisiėmėte sau. Dėl šios priežasties praradote galimybę džiaugtis  kasdienio gyvenimo malonumais: saule, nauja diena, vėju. Nes galva nuolat kažkuo prikimšta. Matote tik užduotis, o ne ilsitės.

Atėjo laikas išsivaduoti iš sunkios naštos. Sumažinkite darbų apsukas, kurių neturėtumėte atlikti pati. Tegul kiekvienas daro savo, o jūs – savo. Juk pirmiausia esate moteris.

  1. Moteris ir pelėdos

Atėjo laikas atskleisti pasauliui savo talentus. Jūs turite tiek daug žinių ir įgūdžių, kuriuos atkakliai ir ilgą laiką lavinote ir tobulinote. Galbūt jūs pati dar nežinote savo potencialo. Bet jis prašosi būti išlaisvintas ir realizuotas. Pasaulis myli ryžtingus ir drąsius žmones. Nebijokite žengti pirmo žingsnio. Ir pasaulis jums atvers  didžiules galimybes.

  1. Moteris lotoso poza prie krioklio

Panašu, kad jumyse susikaupė per daug neigiamų emocijų. Neišlietos ašaros, neištarti žodžiai. Jūs taip įpratote būti stipri, kad  net nepastebite, kiek daug neigiamų emocijų susikaupė jūsų viduje. Siela ir širdis taip pat alsuoja neigiama energija.

Meditacijos, vandens procedūros, pasivaikščiojimas vienumoje, atpalaiduojantis masažas, tylos valanda padės atsipalaiduoti ir išvalyti kūną. Visa tai padės atkurti vidinius išteklius ir harmoniją.

  1. Moteris su kauke

Atrodo, kad užsižaidėte per daug ir praradote tikrąjį savąjį „aš“. Deja, gyvenime tenka kartais prisiimti daug socialinių vaidmenų. Svarbiausia yra neprarasti savo tikrojo aš. Kai pamirštame savo tikslus ir norus, tampame marionetėmis kitų rankose. Gyvenimas yra kaip teatras. Todėl svarbu niekada nepamiršti, kad tik mes esame savo gyvenimo režisieriai.

  1. Moteris ant žirgo

Eidama tvirtu ir užtikrintu vyrišku žingsniu gyvenimo keliu jūs daug pasiekėte. Per skausmą, apmaudą, valią, darbštumą ir kovą. Tai buvo sunkus kelias, kupinas sunkumų. Ar jūs laiminga dabar? Atminkite, kad yra ir moteriškas kelias – per švelnumą, gerumą, kūrybiškumą, meilę ir priėmimą. Tai atvers jums naujas galimybes. Jūsų „vidinis vyras“ atliko tam tikrą vaidmenį. Dabar laikas pažadinti savo „vidinę moterį“ ir suteikti jai laisvę elgtis taip, kaip jūs norite.

  1. Moteris menininkė

Kūryba yra dar vienas būdas bendrauti su aplinkiniu pasauliu – per vaizdus, jutimą ir išraiškos priemones. Norint tapti menininku ar rašytoju, nebūtina baigti didelių mokslų. Svarbiausia yra pamatyti šiame pasaulyje gražius ir neįprastus dalykus. Kūrybingi žmonės yra atviri žmonėms ir kritikai, nes supranta, kad šis pasaulis  nėra tobulas. Kūryba gali būti arba naujas įprastų dalykų atlikimo būdas (valymas, maisto gaminimas), arba visiškai naujų šedevrų kūrimas.

  1. Mergina ir šešėlis

Laikas iš kuklios, nepasitikinčios savimi išaugti į gražią moterį. Nustokite bijoti vaikystės baimių ir drąsiai ženkite į suaugusiųjų pasaulį. Žinia, vaikas negali valdyti savo gyvenimo ir priimti savarankiškus sprendimus. Augti ar ne – mūsų sąmoningas pasirinkimas. Būti suaugusiu reiškia prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, nustoti bijoti savo šešėlio, susidurti su tiesa ir negyventi iliuzijomis.

  1. Moteris su vaiku

Būti mama yra atsakingas darbas. Jūs turite išmokti būti visokia: draugė, patarėja, mokytoja ir taip toliau. Mamai gyvenimas skyrė labai daug vaidmenų, todėl tikrai nėra kada nuobodžiauti. Kiekvienas darbas susijęs su laisva diena ar atostogomis. Pagalvokite, ką galite padaryti, kad suteiktumėte sau nuostabią poilsio dieną? Gal vienai pasivaikščioti po parką? Arba susitikti su draugėmis? Skirkite daugiau laiko sau. Prisiminkite visas gražiausias gyvenimo akimirkas. Ir padėkokite Visatai už dovanas, kurias ji atnešė į jūsų gyvenimą.

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą