Vienas gana paplitusių savybių tarp merginų: pačioms pasitrumpinti plaukus. Tai blogas ženklas, kadangi galite prisišaukti bėdą. 9-ojo sezono „Ekstrasensų mūšio“ finalininkė Nona Chidirian siūlo išsiaiškinti, kodėl savarankiškas kirpimas nėra sveikintinas dalykas. Priešingai – kartais gali būti net pavojingas.

 

Kerpant  plaukus savo rankomis, keičiasi ir gyvenimo kelias

„Ekstrasensų mūšio“ finalininkė, 2-osios vietos nugalėtoja Nona Chidirian primena, kad plaukai pasižymi galinga energija. Mat plaukuose slypi gyvybingumas, sveikata, gerovė ir net žmogaus likimas. Ženklai ir įvairios nuo senų laikų iki šių dienų išlikusios legendos bei įvairūs pasakojimai byloja apie didelę plaukų galią ir juose kaupiamą gyvybės energiją. Todėl ne šiaip sau manoma, kad pasikeitusi šukuosena gali pakeisti žmogaus gyvenimą, paveikti jo likimą ir ateitį.

Be to, daugybė legendų  bei ženklų atskleidžia ir priežastis, kodėl draudžiama pačioms kirptis plaukus. Tuo tarpu anot žinomos armėnų ekstrasensės Nonos Chidirian, svarbiausia jų – žmogaus biolauko deformacija. „Kerpant  plaukus savo rankomis, jūs keičiate savo gyvenimo kelią, įsikišdami į įvykių eigą, pritraukiate nelaimę ir problemas. Patikėti kirpti plaukus turite ne tik  savo srities profesionalui, bet kad jis būtų malonus, geras žmogus, nuo jo sklistų teigiamos emocijos. Antraip, nemalonumų ar bėdų galite ir neišvengti“, – tvirtino Nona.

Ekstrasensės teigimu, taip neatsakingai elgiantis, gali atsirasti problemų ir su pinigais. Tai reiškia, kad savomis rankomis nusikirpus, net kiek pasitrumpinus plaukus, tuo pačiu sutrumpinsite, tiksliau sumažinsite ir savo pajamas. Be to, išvien su įvaizdžio pasikeitimu, pasikeis ir pinigų apimtis. Tai yra gali nusisukti finansinė sėkmė, gerovė atslūgti ir apskritai išnykti bent kažkuriam laikui.

 

Prižiūrimi plaukai – tai savotiška talpykla, sauganti teigiamą energiją

Negana to, pačiam žmogui kerpant savo plaukus, gali atsirasti rimtų sveikatos problemų ar apsunkinti lėtines ligas. „Tas, kuris dažnai pats apsikerpa, linkęs greitai susirgti peršalimo ligomis, dažnai sloguoja, pakosėja ir panašiai“, – patikino ekstrasensė.

Dar daugiau. Žmogui nukirpus iš karto sruogą savo plaukų – tai ženklas, kad jis praranda keletą savo gyvenimo metų. O jei sruoga ilgesnė – tai ir daugiau.  Tuo bėdos dar nesibaigia. Ne veltui manoma, kad merginos, pačios pasitrumpinančios plaukus, sugadina savo natūralų, prigimtinį grožį  – tiek išorinį, tiek ir vidinį ir tuo pačiu atbaido meilę bei pasmerkia save vienatvei. „Todėl, jei dabar jums nesiseka meilėje ir negalite sėkmingai užmegzti tarpusavio santykių, susimąstykite, ar nebuvote prikišusios nagus prie savo plaukų“, – teigė Nona Chidirian.

Be to, savarankiškas kirpimas daro įtaką ir priklausomai nuo savaitės dienos bei paros laiko. „Mūsų protėviai niekada nekirpdavo plaukų vakarais ir sekmadieniais, manydami, kad tokie veiksmai kelia grėsmę nesantaikai šeimoje“, – patikino ekstrasensė.

Anot jos, tačiau prižiūrimi, tvarkingi plaukai – tai savotiška talpykla, sauganti teigiamą energiją, nuo kurios neatsiejamas ir klestėjimas bei gerovė ir pinigai. O staiga nusikirpus ilgus plaukus – išgąsdinsite sėkmę, laimę ir prisišauksite sunkumus.

2 KOMENTARAI

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą