Mylėti save niekam nedraudžiama – tai toli gražu ne pats blogiausias jausmas. Tačiau kai kuriems Zodiako ženklams narcisizmas pasiekia absurdo viršūnę.

Astrologiją domina net tokie klausimai kaip narcisizmas pagal Zodiako ženklą, nes ši savybė daug pasako apie jo savininko asmenybę. Šis įvertinimas apima tuos, kurie myli tik save labiausiai.  Beprasmiška tokius žmones kaltinti: jie gimė savanaudžiai. Tačiau prieš užmezgant su jais santykius, vis tiek verta susipažinti, po kuriais Zodiako ženklais jie gimė.  Jūsų dėmesiui pateikiamo dvylikos Zodiako ženklų reitingo lentelę pagal tai, kokie jie narcizai ir savimylos yra. Pradedame nuo reitingo lentelės paskutinės vietos.

 

12 vieta – Vėžys

Vėžiai, išeina, nemyli savęs, todėl, kad nėra kada, nes jie visą save atiduoda šeimai: vaikams, vyrui. Taip pat reikia palaistyti gėles, šunis pavedžioti.  „Aš esu šeimos žmogus“, – tvirtai pareiškia Vėžys. Nors meilė sau jam nėra svetima. Jie tiesiog vertina save tik tada, kai juos vertina visi aplinkiniai. Bet vis tiek neverta to sakyti Vėžiams, jei nenorite skandalo, paklausus „Ką tu išvis žinai apie šį gyvenimą?“.

 

11 vieta – Mergelė

Mergelėje egoizmo visiškai nėra, tačiau tai ilgą laiką niekas nepastebi. Pirmiausia Mergelė galvoja, kaip bus geriau kitiems, o paskui – apie save. Dažniausiai artimi žmonės, išnarplioję Mergelių prigimtį, ima į jas žiūrėti su gailesčiu. Tačiau, žinoma, veltui: su Mergelės pasididžiavimu viskas gerai. Kol jūs manote, kad Mergelė pasiaukojamai atiduoda savo gyvybę vardan jūsų, šio ženklo atstovai gali vienu ypu išspręsti visas jūsų globalias problemas. Na, tada, kaip įprasta, ji apdovanoja save už dar kartą išgelbėtą pasaulį. Taip, ne visi herojai sulaukia šlovės valandos, o mes čia kalbame apie Mergeles. Šio ženklo atstovai ypatingai apdovanoja save – pasitraukia į save, tiksliau, į savo nesuvokiamo proto gelmes. Ten jiems geriausia pailsėti nuo nuolatinių ir mažų problemų, kurias patys  ir sugalvoja šio ženklo žmonės.

 

10 vieta – Ožiaragis

Ožiaragis yra pakankamai harmoningas žmogus, todėl jis niekada nekeičia savo įpročių, gyvenimo įsitikinimų, politinių pažiūrų. Todėl ir kitų žmonių nuomonės jam nerūpi. Tokie žmonės nepažeidžia taisyklių, visada laikosi pažadų, yra atsakingi už kitus ir myli visa širdimi. Žinoma, jie mėgsta kažką konkretaus. Visas žemiškasis Ožiaragio kelias – tarsi pastangos pasiekti „auksinius standartus“ ir nuraminti vidinį griežtą teisėją pertekliniais reikalavimais. Ir tai tau ne pokštas. Jei Ožiaragis prisiekė mylėti jį ar ją ir tik juos, jis taip mylės, kad kitiems tik beliks graužti nagus iš pavydo. Na, o jei ne, tai ne.

 

9 vieta – Svarstyklės

Svarstyklės yra devintoje vietoje ne šiaip sau. Kadangi jos, kaip įprasta, dar nėra visiškai apsisprendusios, myli save ar ne. Iš tikrųjų Svarstyklės myli save labiau nei bet kas kitas: ir palepina, ir gardžiai pavalgo, ir gražiai puošiasi. Bet tai netrukdo šio ženklo atstovams nuolat abejoti savimi: „Ar aš viską darau teisingai? Gal aš esu arogantiškas ir pasipūtęs? Gal aš kitus žeminu? Gal aš myliu save labiau nei turėčiau? Ar aš devintoje vietoje? Turbūt verta nusileisti žemiau. Nors vargu ar esu savanaudiška būtybė“. Trumpai tariant, Svarstyklių mintys visada yra užimtos prieštaravimų, o tai daugiausiai susiję tik su savimi. Tačiau žmonės, kuriuos jie myli, vertina ir dievina.

 

8 vieta – Dvyniai

Pats mistiškiausias zodiako ženklas – Dvyniai. Šie altruistiniai herojai užima pelnytą 8 vietą ir viskas dėl to, kad tarp daugybės subasmenybių, kurių skaičiumi jie nusileidžia nebent tik Billy Milligan. Jei trumpai – Dvyniai myli tik save. O kai myli, tai nieko ir neriboja. Tiesiog atrodo, kad Dvyniai gimė su įmontuotu savimylos įrenginiu. Jie daro tik tai, kad kiti juos garbintų, liaupsintų  ir  džiaugtųsi jų pranašumais.

 

7 vieta – Vandenis

Septintoje savimylų Zodiako ženklų sąrašo vietoje atsidūrė Vandeniai, kurie labiausiai gyvenime svajoja gyventi laisvai: harmonijoje su pasauliu ir kitais. Greičiausiai jūs to nežinote, bet jei pasaulis atrodytų taip, kaip jį mato Vandeniai, mes jau seniai būtume juos paskyrę Žemės rutulio galva ir Aukščiausiojo pavaduotoju. Tai, žinoma, tik svajonės, bet jūs negalite ginčytis su tuo, kad Vandeniai vis dėlto dievina save labiau nei aplinkinius.

 

6 vieta – Šaulys

Mūsų reitingo centre yra Šaulys, kuriam kažkaip stebuklingai pavyko rasti harmoniją gyvenime tarp meilės sau ir pasauliui. Jie taip įsimylėję save, kad moka viską gauti iš gyvenimo ir neerzina kitų savo nuostatomis ir pamąstymais. Šio ženklo atstovams visada pavyksta rasti vidurį tarp „noriu“ ir „reikia“. Jei atvirai, Šauliai būtų siaubingai bjaurūs, jei būtų kaip Mergelės, bet su savo savybių rinkiniu. Bet mums visiems pasisekė: Šauliai yra tokie, kokie yra – patys idealiausi ir draugiškiausi padarai.

 

5 vieta – Avinas

Avinas pateko į labiausiai nemalonių zodiako ženklų penketuką ir tam yra keletas priežasčių. Pirma, Avinai myli save, antra, neretai kenčia dėl pernelyg didelio pasitikėjimo savimi ir  aukštos savigarbos. Tiksliau, jie ne kenčia, o mėgaujasi: „Taip, aš tik karalius, ir pasaulis nebūtų toks tobulas, jei nebūčiau jame“. Jei nesistengiate pakeisti Avino, tuomet netgi galite gyventi su juo laimingai: jis nuties jums kelią į šviesesnę ateitį. Tačiau jei aklai seksite Aviną, staiga pastebėsite, kad atsidūrėte aklavietėje. Todėl, jei nenorite būti suklaidintas, nekontroliuokite ir nenurodinėkite šio ženklo atstovams.

 

4 vieta – Jautis

Jautis, kaip bebūtų keista, yra vienas iš labiausiai savimylų ženklų, tačiau vis tiek nepasiekė pirmaujančių trejetuko. Nes jam dar yra vilties. Nors šio ženklo atstovai yra baisūs egoistai, bet kartu yra pasiruošę pasiaukojamai nusirengti paskutinius marškinius ir ištiesti juos kaimynui. Vienas įspėjimas: šis kaimynas privalo nuoširdžiai ir beviltiškai dievinti Jautį, tada  jis ir padės. O jei nenorite mylėti Jaučio, tada laikykitės atstumo.

 

3 vieta – Žuvys

Kaip matote Žuvys trečioje vietoje, o tai reiškia, kad jos yra pakankamai įsimylėjusios save! To jau per daug! Ir tiek, kad visus veda iš proto. Pasaulyje yra kažkas, ką galite stebėti amžinai: kaip teka vanduo, kaip dega ugnis ir kaip Žuvys žavisi savimi. Būkite atsargūs: jos žino savo stipriąsias vietas, o prireikus gali ir panaudoti. Tai reiškia, kad mirtinai įsimylėsite ir kentėsite visą gyvenimą, nes tipinis šio ženklo atstovas pasiekia savo. Bet šio ženklo atstovo širdis dažnai būna perpildyta stiprių jausmų… sau. Tačiau Žuvys meilėje  atsilygina tuo pačiu – tai yra abipusiškumu, todėl užmeskite meškeres: kada dar turėsite galimybę susieti savo gyvenimą su žmogumi, kuris niekada neapgaudinėja?

 

2 vieta – Liūtas

Koks posūkis! Baisūs egoistai ir tuštybės karaliai įsitaisė antroje vietoje. Jie įpratę ateiti į svečius ar į vakarėlį ant raudono kilimo, mėgautis prieš publiką nusilenkimais ir plojimais. Ir net klausytis, kokie jie šaunūs ir kaip puikiai viską daro, bet nėra įpratę būti antroje vietoje. Nes jiems kyla klausimas,  o kodėl ne pirmoje vietoje? Ir viskas todėl, kad jei Liūtai būtų didesni egoistai, jie to nepastebėtų. Taigi jie nėra tokie narciziški, kaip visiems sakoma.

 

1 vieta – Skorpionas

Ir štai jis – mūsų laikų herojus! Tiesą sakant, net neįmanoma paaiškinti, kaip Skorpionai atsidūrė pirmoje vietoje. Todėl patylėsime, tik pridursime, kad visų Zodiako ženklų atstovai, kaip ir šis horoskopas, visa astrologija, žvaigždės, Saulės sistema ir apskritai visa visata yra po Skorpiono kojomis. Vienaip ar kitaip, pats Skorpionas tuo besąlygiškai tiki, ir ginčytis su juo nenaudinga.

Narciziškų Zodiako ženklų horoskopas pataria būti budriems santykiuose su Skorpionais, Jaučiu, Liūtu ir Žuvimis, nors savanaudiškumas būdingas kiekvienam žmogui. Šis jausmas mums būdingas iš prigimties, todėl nėra pagrindo smerkti tuos, kurie myli save labiau, nei iš jų reikalaujama. Bet kuris Zodiako ženklas turi kažką, už ką jam gali būti atleista. Pavyzdžiui, kalant apie jo stipriąsias puses.

 

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą