Kažin, koks penis labiausiai patinka ir yra gražus merginoms?

                                                                                               vaikinas, 17 metų

 

Beje, vaikine, esi ne pirmas, besidomintis šiuo klausimu. Ši tema ko gero labiau domina mokslininkus, o ne vyriškos lyties atstovus.

Pavyzdžiui, Švedijos mokslininkai nusprendė išsiaiškinti, ką moterys galvoja apie vyrus, kuriems buvo atlikta chirurginė penio korekcija. Pavyzdžiui,  kad ir dėl kurio nors įgimto defekto. Viename tyrimo etape mokslininkai paprašė, kad moterys įvertintų svarbiausius varpos patrauklumo veiksnius.

Paaiškėjo, kad moterys nemėgsta jokios atskiros vyriško lytinio organo dalies. Kitaip tariant, moterys vertina bendrą vizualinį penio patrauklumą: jo ilgį, šlaplės vietą, sėklidžių formą ir panašiai. Beje, antroje vietoje yra gaktos plaukai.

Pasak tyrimo autorės Normos Ruppen-Greeff, moterys vertino penio formų variantus, kaip įprastus ar gera išvaizdos. Žodžiu, nieko sensacingo. Tačiau atlikus šį tyrimą, paaiškėjo viena labai įdomi išvada: kol vyras jaučiasi neužtikrintai  ir išgyvena dėl itin trumpos apyvarpės ar mažų sėklidžių, moterys  apskritai nekreipia į tai jokio dėmesio. Vaizdžiai kalbant, jos žiūri į penį, kaip žiūrima į nutapytą paveikslą. Tai yra kaip į visą vaizdą.

Todėl, suprantama, vaikinai turėtų tiesiog rūpintis savo pasididžiavimu, kad iš tikrųjų turėtų kuo didžiuotis. Tikriausiai atkreipei dėmesį, kad gražiai atrodai, išėjęs iš kirpyklos? Beje, mokslininkai  išsiaiškino, kad 75 proc. apklaustų moterų norėtų, jog jų partneriai apsikirptų ir sumažintų gaktos plaukų ilgį.

Taigi, galite tikėtis, kad dailiai apkirpus genitalijų plaukus, solidžią išvaizdą įgis ir taps gražesnis  ir penis. Be to, šis gamtos tvarinys padės jums jaustis seksualiau ir pakels savivertę.

 

seksologas Liudvikas Petravičius

 

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą