Visų pirma, šio ženklo vyriška giminė negali pakęsti jausmingo šaltumo savo adresu. Jiems geriau net šiurkštūs pokštai ar pašaipos. Jie tai priims kaip žaidimą. Tačiau kai tik šio ženklo vaikinas pajus, kad jo išrinktoji nėra toks aistringa, kaip norėtųsi, tai greitai užges ir jo aistros ir įsimylėjimo liepsna. Archyvo nuotrauka

Dažniausiai paklausiausi ir populiariausi astrologo klausimai yra: „Kaip užkariauti vyrą?“ arba „Kaip jį pritraukti?“. Tačiau kartais jūs tiesiog negalite suprasti, kaip atsargiai, neįžeidžiant atsikratyti įkyraus vaikino ar vyro. O čia į pagalbą gali ateiti ir astrologai!

 

Avinas

Pagrindinė merginos elgesio taktika turėtų būti: nuobodus gyvenimo būdas, bet kokių jo iniciatyvų neigimas, bet kurio žmogaus pripažinimas lyderiu ir nugalėtoju, bet ne jo. Kritikavimas, pertraukinėjimai, neprašyti patarimai ir  panašiai bus jūsų pagrindiniai sąjungininkai. Jei vaikinas supras, kad  nesiruošiate jam skirti dėmesio, juo labiau jį garbinti, jis greitai atšals ir praras susidomėjimą. Tokie vaikinai nors ir  labai nenoriai nusileidžia nuo savo pjedestalo, bet priversti nulipti.

 

Jautis

Tai pareikalaus iš jūsų daug pastangų ir išradingumo, nes visi gali pavydėti šiam ženklui kantrybės ir santūrumo. Geras būdas jo atsikratyti yra nukreipti į jo vertybes (dvasines ar materialines). Metodas yra veiksmingas, bet,  reikia pripažinti, nėra labai saugus. Jautis užsispyręs gina savo įsitikinimu, todėl per griežta kritika gali juos rimtai įskaudinti. Be to, tokius dalykus jie prisimena labai ilgai.

 

Dvyniai

Lengviausias būdas atsikratyti šio ženklo atstovo – „užlipus“ ant jo skaudamos vietos ir pasakius, kad norite tik  su juo draugauti. Tai gali pakenkti jo pasididžiavimui ir atvėsinti jo užsidegimą. Bet jei šis metodas neveikia, pradėkite kitą elgesio taktiką – griežtą, bet abipusiai naudingą. Reikalaukite iš jo nuolatinio buvimo šalia, jo nesiklausydami ir visiškai nesidomėdami jo reikalais. Tai tam tikru momentu jį suklaidins. Tai yra jis  gali pradėti į  jus žiūrėti kitu kampu ir su kiekvienu tokiu žvilgsniu jo akyse sutiksite vis mažiau palankumo.

 

Vėžys

Patikimas būdas atstumti  šio ženklo vaikiną yra įžeisti ir supykdyti jį žodžiais, traukti  jį  per dantį, įskaudinti, taip pat parodyti savo abejingumą jo problemoms ir išgyvenimams. Taip pat galite paprašyti jo priimti  jums naudingą sprendimą  ir nuolat emociniai spaudžiant, priminti, kad jį įvykdytų.

 

Liūtas

Liūto atsikratyti lengviau nei bet kurio kito Zodiako ženklo. Pakanka įskaudinti jo išdidumą, suabejoti jo autoritetu. Negirkite, o priešingai, tiesiog pasmerkite jo skonį ir pažiūras. Taip pat pasakykite jam, kad viską žinote geriau (ypač kitų žmonių akivaizdoje) už jį. Ir būkite tikra, kad greitai jo daugiau nebematysite. Liūto vyrai tokio elgesio neatleidžia.

 

Mergelė

Būkite spontaniškos ir pamirškite susitarimus  su šio ženklo vaikinais. Taip pat pravartu būtų, kad jūsų bendravime netrūktų chaoso ir sumaišties. O, kaip Mergelės vaikinai to nekenčia! Pamirškite perskambinti, pavėluokite arba visai neatvykite, prisidengusi prasta atmintimi. Apskritai, visais įmanomais būdais paaiškinkite, kad pareiga ir atsakomybė nėra jūsų gyvenimo šūkis. Bet būkite  atsargios. Mergelė gali įjungti edukacinį  pažintinį bėgį ir  nukreipti į jus. Tada laikykitės! Nuoširdus, bet sunkus pokalbis bus neišvengiamas.

 

Svarstyklės

Leiskite jam nusivilti jumis! Netikėti ginčai, skandalai, netinkamas ir grubus elgesys – ir jūs matysite jį, kaip savo ausis be veidrodžio. Visa tai jį suklaidins, sukels nuostabą, o vėliau ir nusivylimą jumis. Blogiausia, kad dėl to, tik dar labiau sustiprės jo dvejonės, abejonės ir  neapsisprendimas. Bet netrukus jis pats supras, kad jums geriau likti gerais draugais ir kuo mažiau matytis.

 

Skorpionas

Sunkus atvejis, bet išsprendžiamas. Pagrindinė užduotis – įskaudinti jo jausmus ir rasti silpnąsias vietas. Bet tikrai nereikia kritikuoti, tyčiotis. Veiksmingiau bus, jei pasielgsite priešingai. Kai jis pamatys jus kaip šaltą, narcizišką žmogų, natūraliai atsiribos. Ir tai viskas, ko jums reikia!

 

Šaulys

Nuobodūs, pervertinti reikalavimai, pagalbos prašymai įprastuose ir varginančiuose reikaluose taps jūsų ištikimais sąjungininkais. Taip pat puikiai pasiteisins ir jo laisvės ribojimas bei nuobodi, monotoniška kasdienybė. Šauliui reikia nuotykių. Jiems labai svarbu, kad turėtų bent ką pasigirti apie savo žygdarbius merginai prie kavos puodelio.

 

Ožiaragis

Sunku, bet įmanoma. Šio ženklo vyrai negali pakęsti lengvabūdiškumo, neatsakingumo ir tuo labiau neapdairumo. Tai juos erzina. Be to, galite pabandyti sužaisti  su jų „ego“. Megalomanija neleis Ožiaragiui pripažinti savo klaidą ir atsisakyti savo vizijos ar sprendimo.

 

Vandenis

Jie netoleruoja apribojimų, kėsinimosi į asmeninę laisvę, visiškos kontrolės, užrašų skaitymo ir kitokių suvaržymų. Todėl stebėkite, sekite ir kontroliuokite jį visame kame. Darykite taip, kad jis tai matytų ir žinotų. Daugiau kritikos jam ir jo aplinkai. Šio ženklo  atstovui labai sunku susitaikyti su tuo, kad kas nors gali juo nesižavėti.

 

Žuvys

Visų pirma, šio ženklo vyriška giminė negali pakęsti jausmingo šaltumo savo adresu. Jiems  geriau net šiurkštūs pokštai ar pašaipos. Jie tai priims kaip žaidimą. Tačiau kai tik šio ženklo vaikinas pajus, kad jo išrinktoji nėra toks aistringa, kaip norėtųsi, tai greitai užges ir jo aistros ir įsimylėjimo liepsna. Daugiau šaltos arogancijos šio ženklo vaikino atžvilgiu ir jo kaip nebūta!

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą