Kai vyras didžiuojasi savo išrinktąja, jis bus žmogus, kuris palaikys bet kokioje situacijoje. Archyvo nuotrauka

Trūkstant laiko ir pinigų, vaikinams dažnai būna sunku draugauti su merginomis. Bet laikantis kai kurių paprastų dalykų,  galima tam ryžtis ir visai sėkmingai.

Pirmiausiai vaikinas visada turi atrodyti tvarkingas, pasitempęs ir atletiškas (pagal savo galimybes). Mat tvarkinga išvaizda pirmiausiai suveikia merginos pasąmonės lygmenyje, o užsiimant bet kokiu sportu suteiksite pasitikėjimo savimi ir būsite patrauklus bet kuriais drabužiais apsirengęs.

Be to, pravartu būtų rasti savo aprangos stilių. Jei to neturite, klasika visada padės. Bet tada jūs turite ir elgtis atitinkamai.

Taip pat patartina net  paprastą pasivaikščiojimą su mergina paversti nuotykiu. Kitaip tariant, nepastebimai sužinokite neišsipildžiusias merginos svajones ir jas įgyvendinkite. Nustebsite, bet tai gali būti eilinė kelionė į kiną ar dienos išvyka į gamtą.

Neturėdami pinigų, pradžiuginkite merginą mažomis staigmenomis ir  netikėtose vietose: tai gali būti niekučiai. Pavyzdžiui, šalnos pakąsti klevo lapai ar neįprastos gėlės. Žodžiu, įjunkite vaizduotę.

Merginai gali prireikti jūsų pagalbos, sprendžiant kasdienes problemas. Jei nesate pasirengę mokėti už jos kambario atliktą remontą, tada pabandykite padėti pats. Į remontą galite įtraukti draugus, kurie gali ką nors padaryti. Tai ne tik padidins jūsų statusą merginos akyse, bet ir sulauksite jos atitinkamo dėmesio.

Ir galiausiai, sugebėkite į viską pažvelgti blaiviu vyrišku žvilgsniu. Merginos dažnai nerimauja dėl smulkmenų, joms reikia palaikymo. Gali būti, kad jos ramybei atkurti pakaks paprasto jūsų komplimento ar dėmesio.

 

psichologė Angelė Kazlauskienė

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą