Išmintinga moteris nebijo paleisti vyro, suteikdama jam visišką laisvę, kurios jis taip nori. Archyvo nuotrauka

Deja, bet neretai vaikinai ignoruoja šiuos ženklus ir toliau tikisi, kad patinkanti mergina atsakys tuo pačiu. Tai yra prašyte prašosi jos meilės. Be to, verta suprasti, kad merginos nemėgsta įkyrių vaikinų. Kita vertus, jos gali išnaudoti  juos, norėdamos įgyvendinti savo egoistinius  tikslus ir nieko daugiau.

 

  1. Ji vengia tavęs ir nori kuo mažiau matyti

Tai taip pat akivaizdu, kad ji nenori bendrauti, jei nenori sužinoti, nenori paaiškinti. Bet nepatyręs vaikinas to nesupranta, manydamas, kad ji netrukus pakeis nuomonę apie jį. Ne! Nepasikeis. Mergina labai greitai  išsiaiškina, jai patinka vaikinas ar ne. Jei ne, tada sprendimas bus toks, kokį ir priėmė. Beje, ir išliks toks, kad ir ką  vaikinas bedarytų ir kaip  besistengtų jai įtikti.

  1. Ji tarsi užversta knyga ir neleidžia „skaityti“

Paklausus, kaip jai sekasi, ką ji darė, o ji kažkaip stengiasi neatsakyti į užduotus klausimus, tada tai reiškia ne ką kita, o kad ji tavimi nesidomi ir nėra prasmės bandyti toliau bendrauti su ja. Ji tiesiog nori, kad tu kuo greičiau paliktum ją ramybėje. O kai merginai patinka vaikinas, ji visada bus atvira ir pasirengusi mielai atsakyti į bet kuriuos jo klausimus.

  1. Mergina ateina su tavimi susitikti tik dėl to, kad jai reikia kažko iš tavęs

Bet jei tau reikia kažko iš jos, tada ji užsidaro ir visais įmanomais būdais vengia kontakto su tavimi. Todėl tokiais atvejais svarbu suprasti, kad ji tik išnaudoja tave. Apie jokią abipusę meilę negali būti nė kalbos.

  1. Jei nori tik susirašinėti

Na, gerai, jei ji parašo 3-4 kartus iš eilės. Bet jei ji rašo ir toliau, vaikinas turėtų suprasti, kad jei jis patiktų jai,  atrastų pretekstą pasiūlyti susitikti ir skirti laiko tam. Bet kokie pasiteisinimai ar gumos tempimas reiškia, kad ji nė nesiruošia su juo susitikti.

  1. Ji pasakoja apie kitus vaikinus

Taip pat neslepia, kad mėgsta su jais flirtuoti. Tada čia viskas aišku, kad ji nelaiko tavęs savo vaikinu. Tokioje situacijoje galima likti ant atsarginių suolo tuo atveju, jei staiga jai kas nors nepavyktų su kitais vaikinais ir tuomet atstumtas vaikinas būtų paskutinis variantas.

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą