„Mirusiųjų sielos, net ir po mirties, daro apčiuopiamą poveikį gyviesiems. Daugelis mano, kad jie yra anapusiniai gynėjai ir globėjai. Bet taip ne visada būna. Kartais dvasios sukelia nemalonių pojūčių: jos gąsdina vidury nakties, keršija ir grasina“, – sako „Ekstrasensų mūšio“ nugalėtoja Viktorija Raidos.

 

Kai prasideda juodasis periodas, visai netikėtai šalia atsiranda reikalingas žmogus

Anot jos, nemažai žmonių susiduria su paslaptingais įvykiais, kurių negalima paaiškinti. „Žmonės dažnai jaučia kažkokiu ypatingu lygiu tų, kurių nebėra su jais, buvimą. Mirusiojo siela dažnai būna tarp gyvųjų: viena jų, prireikus, padeda ir apsaugo savo artimuosius, o kitos neranda kitos išeities, kaip tik keršyti ir gąsdinti tuos, dėl kurių kaltės jos negali išeiti  į anapusinį pasaulį ir nurimti“, – sako mediumė.

Jos teigimu, atsitiktinai rasti ir į rankas patekę mirusiųjų daiktai reiškia, kad tokiu būdu dvasios bendrauja su gyvaisiais, pranešdamos jiems, kad yra šalia. Jos taip pat gali ir „paslėpti“ daiktus arba „padėti atrasti“ netikėčiausiose vietose, kai namų šeimininkui net į galvą nebūtų šovusi mintis, kur jo ieškoti. „Jei žmogus ne vieną kartą susiduria su tuo pačiu objektu, tai taip pat yra ženklas. Tokiu atveju turėtumėte pagalvoti apie tai, ką dvasia nori jums pasakyti: galbūt ji nori jus įspėti“, – sakė žinoma ekstrasensė.

Jos manymu, yra dar viena labai svarbi dvasių buvimo užuomina, nors daugelis tam neteikia didelės reikšmės.  Kitaip tariant, jei žmogus „girdi“ tą pačią dainą arba jo mintyse nuolat „skamba“ kuri nors melodija, tai nėra įprastas sutapimas. Turėtumėte atkreipti dėmesį į dainos žodžius: mirusysis bando per juos pranešti ką nors svarbaus.

„Ir dar vienas akivaizdus pavyzdys: tarkim, žmogus eina gatve ir turi pasukti į dešinę. Jis tikrai  žino, kad būtent taip ir padarys. Bet tuo metu žmogus staiga pasuka į kairę arba eina toliau tiesiai. Tokios tarsi nuo jo valios nepriklausančios mintys ir nevaldomi veiksmai yra aiškus signalas, kad artimo žmogaus siela yra šalia ir nori apsisaugoti nuo pavojų“, – patikino Viktorija.

Neretai atsitinka, kai gyvenime prasideda juodasis periodas, visai netikėtai šalia atsiranda žmogus, kuris padeda pašalinti kai kurias problemas. „Tai nėra atsitiktinumas ar laimingas sutapimas. Išėjusiam skaudu žiūrėti į savo artimo žmogaus problemas, todėl mirusiojo siela per kitą žmogų ar žmones, siunčia saviškiui savo pagalbą“, – sako mediumė.

Jos manymu, panašūs ženklai daugeliui  gali kelti baimę, bet neturėtumėte to bijoti.

 

Pikta dvasia gali padaryti ne tik energinę, bet ir fizinę žalą

Bet būna ir kitaip. Kai kurių mirusių žmonių sielos neužbaigia perėjimo ir užstringa ties dviejų pasaulių riba. Kartais jas laiko emociniai prisirišimai, artimieji ar neužbaigti darbai. „Tokios dvasios nėra blogos ar piktos. Jos tiesiog nori pabendrauti arba perduoti svarbią informaciją.

Tačiau būna ir piktų dvasių, gyvenančių šalia žmonių ir norinčių atkeršyti“, – teigė žinoma ekstrasensė.

Anot jos, pikta dvasia gali padaryti ne tik energinę, bet ir fizinę žalą. Pavyzdžiui, jai „padedant“ gali nukristi paveikslas tiesiai ant žmogaus. Tačiau blogiausia yra tai, kad pikta dvasia užpildo erdvę neigiama energija. „Tada ji nuolat lanko tuos, kurie su ja negerai elgėsi ar skriaudė gyvenime. Todėl dėl gyviesiems nežinomų priežasčių, šeimoje gali kilti kivirčai, gaisrai, žmones gali persekioti nesėkmės. Mat tokia siela negali pati apsivalyti nuo neigiamo poveikio ir patekti į kitą pasaulį. Tai priverčia dvasią ieškoti gyvų aukų, iš kurių jos siurbia jėgas ir tuo pačiu padeda nurimti. Tada ji gražiuoju palieka gyvuosius ir iškeliauja į paralelinį pasaulį“, – sako Viktorija Raidos.

Anot ekstrasensės, siela, įstrigusi gyvųjų pasaulyje, dėl savo klaidų ir nuoskaudų, neranda kito kelio, kaip tik atkeršyti ją įskaudinusiems. Bet yra tikrai geras būdas padėti dvasiai rasti ramybę. „Paprašykite mirusiojo atleisti už visą blogį, kurį galėjote jam padaryti: atgaila turi galingą teigiamą energiją, kuri gali išlaisvinti neramią dvasią. Ir, žinoma, reikia melstis už sielos ramybę, padedant jai išsivaduoti iš žemiškų saitų“, – pataria mediumė.

Vieni žmonės tiki antgamtiškomis jėgomis, o kiti laikosi racionalaus požiūrio į pasaulį. Nesvarbu, kurios pozicijos laikysitės, bet svarbu nepamiršti: pasaulyje yra dalykų, kurių negalima paaiškinti, todėl neturėtumėte erzinti savo likimo, tada gyvenimas bus laimingesnis ir ramesnis. Pasirūpinkite savimi.

PARAŠYKITE SAVO NUOMONĘ

Prašome įvesti savo komentarą!
Įveskite čia savo vardą